Pátek, 19. dubna 2024

Startuje třetí kolo příjmu žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova

Aktuální metodické výklady pro třetí kolo příjmu Žádostí o dotaci v rámci PRV zveřejnilo  MZe na svých internetových stránkách.
Startuje třetí kolo příjmu žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova

Do poloviny března mají možnost žadatelé předkládat projekty na modernizaci zemědělských podniků, zahájení činnosti mladých zemědělců, diverzifikaci činností nezemědělské povahy a podporu zakládání podniků a jejich rozvoje.

Ministerstvo zemědělství informuje o zveřejnění aktuálních Metodických výkladů preferenčních kritérií a dalších podmínek pro třetí kolo příjmu Žádostí o dotaci pro podopatření I.1.1.1. Modernizace zemědělských podniků, opatření I.3.2. Zahájení činnosti mladých zemědělců, III.1.1 Diverzifikace činností nezemědělské povahy a III.1.2 Podpora zakládání podniků a jejich rozvoje.
Příjem žádostí pro podopatření I.1.1.1 Modernizace zemědělských podniků, opatření III.1.1 Diverzifikace činností nezemědělské povahy a III.1.2 Podpora zakládání podniků a jejich rozvoje bude probíhat od 26. února do 17. března 2008, do 13 hodin. Pro opatření I.3.2 Zahájení činnosti mladých zemědělců bude příjem žádostí probíhat v termínu od 3. března do 14. března 2008, do 13 hodin na příslušných regionálních odborech Státního zemědělského intervenčního fondu.
Metodické výklady jsou uveřejněny na internetových stránkách Ministerstva zemědělství www.mze.cz v sekci Podpora z EU a národní dotace>EAFRD - Program rozvoje venkova>Aktuality a Státního zemědělského intervenčního fondu www.szif.cz.

Petr Vorlíček
tiskový mluvčí MZe

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů