Čtvrtek, 28. března 2024

Nabídka vědeckých stáží pro studenty

Nabídka vědeckých stáží pro studenty

Otevřená věda bude pokračovat i v následujícím akademickém roce 2014/2015. V novém projektu Otevřená věda 4 stále hledáme mladé vědce, zájemce o přírodní vědy, kteří mají chuť objevovat něco nového a zapojit se do vědeckého výzkumu, a to přímo na specializovaných pracovištích Akademie věd nebo spolupracujících univerzitách.

Kapacita volných stáží v projektu Otevřená věda IV byla pro letošní školní rok zcela naplněna. Další volná místa očekáváme od září 2014. Nyní přijímáme přihlášky pouze do databáze náhradníků.

Pokud máte zájem o vědecké stáže na pracovištích Akademie věd ČR, můžete se stále ještě hlásit do projektu Otevřená věda Praha. Úplné podmínky účasti pro SŠ i VŠ studenty naleznete pod odkazem.

Seznam volných stáží najdete zde: DATABÁZE STÁŽÍ.
Příhlášku na vybranou stáž vyplňte online zde: REGISTRACE NA STÁŽ

S Otevřenou vědou se můžete zapojit do těchto aktivit:

1) Stáže pro středoškolské studenty (mimopražských SŠ)
Nabízíme 60 volných stáží studenty středních mimopražských škol, kteří v tomto školním roce (2013/2014) navštěvují 1., 2. a 3. ročník středoškolského studia a budou ve studiu i ve stáži pokračovat také v následujícím školním roce (2014/2015).

2) Stáže pro vysokoškolské studenty (mimopražských VŠ)
Nabízíme 10 volných stáží pro vysokoškolské studenty mimopražských škol, kteří v tomto školním roce (2013/2014) navštěvují 1. a 2. ročník bakalářského studia a 4. ročník navazujícího magisterského studia a budou ve studiu i ve stáži pokračovat také v následujícím školním roce (2014/2015).


Studentské vědecké stáže Otevřené vědy budou probíhat od 05/2014 do 04/2015. Stáže probíhají pouze v období akademického roku, tedy mimo prázdninové letní měsíce (07 a 08/2014).

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů