Pátek, 29. března 2024

Druhý webový seminář k přípravě na registraci REACH 2018

Druhý webový seminář k přípravě na registraci REACH 2018

Dne 18. listopadu 2015 bude agentura ECHA pořádat další webový seminář zaměřený na registraci v roce 2018. Tématem bude nalezení předchozího žadatele o registraci dané látky a příprava na spolupráci (zveřejněno ECHA 7. 10. 2015).

ECHA bude pořádat 18. listopadu 2015 od 10 hodin středoevropského času[11:00 Helsinky (EET, GMT+2)] druhý z několika plánovaných webových seminářů zaměřených na praktické informace pro úspěšné zvládnutí registrace chemických látek v termínu do 31. května 2018.

Cílem semináře je poskytnout důležité informace firmám, které nemají žádné zkušenosti s registrací podle nařízení REACH. Seminář ukáže, jak lze v systému REACH--IT vyhledat vaše předběžné registrace a zkontrolovat, zda konkrétní látka již byla registrována. Získáte užitečné informace o tom, jak najít hlavního žadatele o registraci nebo registranty, se kterými budete spolupracovat na společné registraci a jak začít práci ve fóru pro výměnu informací o látce (SIEF).

V závěru semináře bude zodpovězena řada vašich dotazů souvisejících s daným tématem.

Program webového semináře, registrační formulář a rovněž prezentaci po ukončení semináře naleznete na stránce agentury ECHA v rubrice webinars.

Další informace:

Internetová stránka REACH 2018

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů