Úterý, 19. března 2024

Centrum informací - znalostní databáze INISOFT

Centrum informací - znalostní databáze INISOFT

V roce 2017 jsme pro všechny uživatele našich softwarových produktů vytvořili zcela nový webový portál, kterým chceme pomoci zvýšit komfort a poskytnout dostupnější cestu k informacím a dokumentům obsahujícím nejčastější dotazy a odpovědi, různá doporučení, přehledy provedených změn v příslušných verzích programů, uživatelské, systémové a administrátorské příručky, návody na konkrétní postupy a optimální nastavení našich programů. Tento portál je on-line a je dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, tedy po celý rok.

Cesta k novému portálu je jednoduchá. Stačí do internetového prohlížeče zapsat adresu www.inisoft.cz/ci.

V levé části portálu je navigační panel, ve kterém lze odkazem zvolit požadovanou sekci v centru informací. V pravé části se zobrazuje obsah vybrané stránky nebo dokumentu. Rovněž můžete využít pole ,,Potřebuji poradit s ...", do kterého lze zadat klíčové slovo a pomocí něj vyhledat veškeré dokumenty obsahující právě požadovaný text.

Kliknutím na ikonu konkrétního produktu můžete snadno zobrazit všechny dokumenty, návody aj. týkající se vybraného software. Po vyhledání požadované stránky či tématu se v navigačním panelu zobrazí rychlé odkazy na související stránky a v pravé části se načte vše z naší databáze znalostí.

Pokud si nebudete vědět rady s vyhledáním požadovaných informací, stačí použít odkaz ,,Napište nám". Po zadání písemného dotazu Vám rádi odpovíme. Tuto funkci můžete využít i pro zaslání námětu ke zlepšení tohoto portálu nebo některého z našich produktů.

Věříme, že se Vám nový portál bude líbit, snadno se v něm zorientujete a pomůže Vám při práci s našimi softwarovými produkty.

Zdroj: https://www.inisoft.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů