Úterý, 19. března 2024

Časopis Priorita má svůj web

Časopis Priorita má svůj web

Připravili jsme a spustili informační web www.priorita.cz. Na této adrese naleznete články a rozhovory z našeho tištěného časopisu Priorita stejně jako další zprávy, které se nám do aktuálního vydání nevešly.

V archivu najdete elektronické verze již vydaných čísel, které si můžete prohlédnout či stáhnout. Přes web se můžete také přihlásit k odběru papírové Priority, po zadání údajů vám bude chodit do schránky zdarma.

Časopis Priorita vydává Státní fond životního prostředí České republiky již od roku 2008. Jeho cílem je informovat zástupce obcí a měst, veřejné instituce a další subjekty o dotační politice Evropské unie a České republiky v oblasti životního prostředí, přinášet zkušenosti s čerpáním dotací a prezentovat příklady dobré praxe.

Budeme rádi, když nám napíšete svůj názor na nové stránky, případně postřehy, co by se mohlo zlepšit. Podněty zasílejte na e-mail: priorita@sfzp.cz.

www.priorita.cz

Zdroj:Operační program Životní prostředí
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů