Úterý, 19. března 2024

Naučte se žít eco-friendly. Knihy Dobrovský přichází s návodem na harmonický život

Naučte se žít eco-friendly. Knihy Dobrovský přichází s návodem na harmonický život

Knihy Dobrovský vydávají pod nakladatelskou značkou Via novou příručku pro všechny vyznavače ekologického způsobu života. Inspirativní průvodce radí lidem, kterým není lhostejné životní prostředí, jak své každodenní rutiny a návyky v domácnosti dělat ohleduplně k přírodě.

Úvodní část nejprve nastíní nezbytné základy vědomého života, čímž vás jako čtenáře provede přínosy plynoucími z vašeho rozhodnutí pro udržitelnost, a vysvětluje, jak používat tuto knihu a začlenit její zásady do každodenního života.

Christine Liu, bloggerka a odbornice na téma udržitelného životního stylu, s vámi projde jednotlivé místnosti vašeho domu - obývák, kuchyň, ložnici a koupelnu - a nabídne tipy, triky a 18 projektů představených krok za krokem, díky nimž povedete styl života s menším dopadem na životní prostředí. Vyrobte si vlastní zubní pastu, vydejte se na cestu obnovitelných zdrojů energie, omezte spotřebu plastů, založte si vlastní bylinkovou zahradu nebo upcyklujete staré kusy nábytku.

Existuje mnoho větších či menších kroků ke změně. Knihu Eco-friendly domov pořídíte ve všech prodejnách Knihy Dobrovský za doporučenou cenu 299 Kč.

O nakladatelské značce VIA: Život je cesta a VIA průvodcem. Seznamte se s novou značkou literatury zaměřenou na osobní rozvoj, business myšlení a zdravý životní styl. Vybíráme nejzajímavější světové autory a etablované kapacity, které dokážou změnit váš pohled na život. Důkazem mohou být milionové prodeje těchto bestsellerů.

O společnosti Knihy Dobrovský: Knihy Dobrovský patří mezi největší prodejce knih v České republice. V 32 moderních knihkupectvích nakoupíte bestsellery, deskové hry, literární novinky i knižní klasiku všech žánrů. Desítky tisíc zákazníků využívají Klub Knihy Dobrovský, v němž získávají spoustu zajímavých výhod včetně bodů za nákup či slevových akcí pouze pro členy. Pětkrát ročně vychází magazín Dobro.druh, plný zajímavého čtení nejen o dobrých knihách. Společnost každoročně pořádá stovky kulturních akcí od autogramiád přes autorská čtení, setkání fanoušků knih či seriálů až po křty knižních novinek.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů