Úterý, 19. března 2024

Digitalizace a udržitelnost. Vídeň zve na Digital Days 2021

Digitalizace a udržitelnost. Vídeň zve na Digital Days 2021

Od 18. do 19. října se ve Vídni bude konat každoroční konference Digital Days 2021. Ta se zaměří na digitalizaci, udržitelnost a možnosti chytrého vedení měst.

Konference Digital Days, která se koná příští týden ve Vídni, nabídne domácím i zahraničním účastníkům bohatý program, který se zaměří především na otázku, jak pomocí digitálních nástrojů přeměnit města v udržitelnější a ekologičtější metropole. Součástí konference budou i tematicky rozličné panely, které představí možnosti, jak využít digitalizace k dosažení klimatických cílů.

Mezi hlavní oblasti, na které se konference zaměří, bude patřit především digitalizace a udržitelnost v oblastech bydlení, řízení zdrojů, mezinárodní spolupráce, technologií budoucnosti, logistiky a mobility.

Účast na konferenci je zdarma a sledovat ji bude možné i online po předchozí registraci na Digital Days 2021 - Home (digitalcity.wien).

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů