Čtvrtek, 25. dubna 2024

Pozvánka na STAVOTECH Hradec Králové

Zahájení stavební sezóny ve Východních Čechách
Pozvánka na STAVOTECH  Hradec Králové

V Hradci Králové se stavební a technický veletrh Stavotech  uskuteční již po desáté. Letos bude probíhat  opět v reprezentativních prostorách Kongresového centra ALDIS, v termínu  10. – 12. února 2004. Pracovníci pořádající společnosti Omnis Olomouc,a.s. připravili stavební veletrh na vysoké odborné úrovni, jehož součástí budou konferenční a prezentační akce, odborné přednášky a semináře.

Město Hradec Králové a Krajský úřad Královehradeckého kraje budou prezentovat své investiční záměry, průmyslové zóny nebo již zrealizované investiční akce v rámci krajské přehlídky investičních příležitostí RegionInvest.  Náměstek primátora pro strategický rozvoj a památkovou péči Magistrátu města Hradce Králové Ing. Josef Malíř  zahájí v úterý 10.února 2004  přednášku na téma „Bytová politika města Hradce Králové“.

Zejména odborné veřejnosti je určen ve středu  11. února 2004 cyklus přednášek na téma „Obnovitelné zdroje energie v praxi“, věnující se např. energetickému a ekologickému stavitelství, využití fototermálních kolektorů, či zpracování biomasy. 

Ve středu 12. února proběhnou odborné přednášky na téma „Tepelná čerpadla v projektové přípravě a praxi.

(Podrobnější program doprovodných přednášek naleznete v sekci Akce - pozn. redakce)

Stavební veletrh STAVOTECH Hradec Králové a souběžně probíhající výstavní, konferenční a prezentační akce poskytují bohatý zdroj informací i inspirace. Svůj objekt zájmu si zde určitě najdou odborníci stavebního oboru, ale i široká veřejnost zajímající se  o stavbu, rekonstrukci či modernizaci svého bydlení.

Těšíme se na Vaši návštěvu na výstavě v Hradci Králové

Lenka Rösslerová
manažerka výstavy

tel./fax 587 433 584, mobil:777/102 013
rosslerova@omnis.cz, http://www.omnis.cz

 

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů