Sobota, 20. dubna 2024

Výstava BAZÉNY, SAUNY & SOLÁRIA 2004

Výstava se věnuje výstavbě a provozu veřejných, privátních bazénů, aquaparků, bazénovým technologiím, úpravě bazénových vod, saunám a soláriím.
Výstava BAZÉNY, SAUNY & SOLÁRIA  2004

Ve dnech 11. – 13. března 2004 se v Pražském veletržním areálu uskuteční    2. ročník  mezinárodní odborné výstavy BAZÉNY, SAUNY & SOLÁRIA  2004. Jak již z názvu vyplývá, v letošním roce došlo k podstatné změně v názvu výstavy, který se rozšířil o sauny a solária.

Základní informace:

Organizátor:    ABF, a.s.
Záštita:     ABAS ČR – Asociace bazénů a saun,
Celkový počet vystavovatelů 105 ze 7 států světa
Počet přímých vystavovatelů: 88
Počet spoluvystavovatelů  17
Zastoupené země:   ČR, Slovensko, Německo, Španělsko, Francie, 
Rakousko, Belgie
Výstavní plocha:   7700 m²
Otevřeno:    11.3. – 12.3.    10:00 - 18:00 hod.
13.3. 9:00 - 18:00 hod.
Vstupné:    150 Kč základní vstupné,  studenti 1 Kč
Souběžné vstupné:   200 Kč základní vstupné (Bazény, solária & sauny,
Praga Florea, For Habitat, Eco City)
Doprava:    Zdarma veletržní autobusová linka č. 758 od stanic
metra trasy „B“ Českomoravská a Vysočanská
K dispozici parkoviště s kapacitou 4000 míst.

Mezinárodní odborná výstava, která vstupuje teprve do svého druhého ročníku, je jedinou specializovanou výstavou tohoto druhu u nás. Potvrzuje tak rostoucí zájem odborných firem i veřejnosti o tento obor. Na výstavě se bude prezentovat celá špička českých firem a několik prestižních firem ze zahraničí, které u nás mají svá zastoupení nebo o ně usilují. Výstava osloví nejen odborníky z řad majitelů, provozovatelů, investorů, architektů a projektantů veřejných bazénů a koupališť, ale i koncové spotřebitele, tedy ty, kteří plánují výstavbu nebo úpravu domácího bazénu či rodinné sauny. Celá řada bazénů bude plně v provozu, nebudou chybět ani tobogány a skluzavky.

Lahůdkou pro návštěvníky bude jistě největší z nich, o rozměrech 15 x 8 metrů, v němž a jeho bezprostředním okolí se budou konat nejrůznější akce a soutěže pro veřejnost, při nichž bude možné každodenně vyhrát zajímavé ceny.

Zajímavá akce se uskuteční  v sobotu 13. března, kdy je na programu po roční přestávce III. mistrovství ČR v saunování, jehož vítězové se kvalifikují na mistrovství světa ve Finsku.. V rámci celé show se  představí naše přední modelky a budou prezentovat nové kolekce konfekce pro sport, fitness, plážové oblečení atd. Součástí programu bude autogramiáda sportovců. Programem návštěvníky bude provázet populární moderátor Jan Musil.
Výstava vyvrcholí v 16:00 hodin, závěrečným slosováním prodaných vstupenek. Tři výherci získají zahradní nadzemní bazény Tampa od firmy Marimex.

Odborný doprovodný program

Mezinárodní odbornou konferenci na téma „Nové trendy v oblasti výstavby bazénů, koupališť, saun a solárií v rámci integrace do EU“ organizuje ABF ve spolupráci s Asociací bazénů a saun ČR a Katedrou zdravotního inženýrství Fakulty stavební ČVUT za účasti předních odborníků z oblasti balneotechniky, úpravy a čištění vod a hygieny. Je určena především majitelům, provozovatelům, architektům a investorům veřejných bazénů, koupališť, lázní a saun a všem dalším, kteří se s touto problematikou setkávají (hoteliéři, stavební firmy, aj.). Účastníci získají informace o nové legislativě po vstupu do Unie, prezentovat se budou zahraničí firmy. Přednášet přijedou odborníci z 5 evropských zemí.

Realizace výstavy:
Martin Chmelík – chmelik@abf.cz, tel.: 222 891 133, fax: 222 891 199,
Pavel Meixner - meixner@abf.cz, tel.: 222 891 119, fax: 222 891 199,
www.vystava-bazeny.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů