Pátek, 29. března 2024

NATIONAL GEOGRAPHIC & RAIFFEISENBANK VYDÁVAJÍ PRVNÍ KREDITNÍ KARTU, KTERÁ POMÁHÁ CHRÁNIT PŘÍRODU

NATIONAL GEOGRAPHIC & RAIFFEISENBANK VYDÁVAJÍ PRVNÍ KREDITNÍ KARTU, KTERÁ POMÁHÁ CHRÁNIT PŘÍRODU

Od 15. dubna 2004 National Geographic a Raiffeisenbank a.s. (RBCZ) spouští v České republice prodej kreditních karet zaměřených na ochranu přírody. Zákazníci, kteří budou nakupovat prostřednictvím této kreditní karty budou zároveň přispívat na projekty společnosti National Geographic v oblasti vědy, výzkumu a vzdělání a podporovat ochranu přírody celé naší planety.

Na základě smlouvy s National Geographic, se RBCZ zavázala k přímému financování činnosti National Geographic prostřednictvím každé karty vydané svým zákazníkům a prostřednictvím každého nákupu provedeného těmito zákazníky.

Po Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku a Polsku je RBCZ druhou bankou v rámci Raiffeisen skupiny ve střední a východní Evropě, která bude tento nový typ platební karty vydávat. Na základě regionálních dohod mezi Raiffeisen skupinou a National Geographic bude tento program spuštěn v průběhu roku 2004 a v roce 2005 i na dalších trzích.

Ke Kartě National Geographic získá klient zdarma také Sphere kartu, díky níž získá slevy na zboží a služby ve výši 5 až 55 % u více než 4 000 obchodních partnerů v celé České republice a na Slovensku. K obchodům poskytujícím slevy na Sphere kartu patří například HudySport, Kenvelo, OP Prostějov, McDonald’s, Fann Perfume Shops, a další.

Zdroj: http://www.ifondy.cz/

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů