Středa, 24. dubna 2024

Teplárenské dny 2004

Teplárenské dny 2004
V Kongresovém centru Aldis Hradec Králové se ve dnech 27. až 29. dubna uskuteční jubilejní desátý ročník mezinárodní výstavy a souboru konferencí Teplárenské dny 2004. Výstava je zaměřena na tepelnou techniku a techniku využití obnovitelných zdrojů energie. Konference ministerstva životního prostředí je pak zaměřena na problematiku využívání obnovitelných zdrojů energie v českých obcích. Určena je starostům obcí, zemědělcům a podnikatelům.
\"Konference proběhnou v šesti odborných sekcích rámcově zaměřených na jednotlivé oblasti energetiky, především pak v dálkovém zásobování teplem,\" uvedla Stanislava Švachulová, jednatelka pořadatelské společnosti Parexpo. \"Vystavovat bude 55 vystavovatelů, jednání se zúčastní i odborníci z Francie, Dánska a Evropské unie. Celkově počítáme s účastí zhruba dvou tisíc odborníků,\" řekla Švachulová.
\"Jedním z bodů bude i diskuse o náhradě fosilních paliv obnovitelnými zdroji energie,\" připomenul jedno z témat významný propagátor využívání obnovitelných zdrojů Jiří Jiránek z Ministerstva životního prostředí ČR.
Zdroj:Právo
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů