Čtvrtek, 28. března 2024

Nové knihy - Přírodní kapitalismus

Titul představuje novou podobu lokální i globální ekonomiky, která při zachování tržních principů umožňuje životní prostředí nejen neohrožovat, ale dokonce chránit.
Nové knihy - Přírodní kapitalismus
Nové, tržně kompatibilní ekonomické nástroje šetří přírodní zdroje, minimalizují znečištění a spotřebu energie, ale také motivují environmentálně šetrné podnikání. Kniha byla přeložena do mnoha jazyků a patří ke kultovním dílům z oblasti ekologie.
Paul Hawken a Amory & Lovins Hunter: Přírodní kapitalismus. Vydalo nakladatelství Mladá fronta, první vydání. Cena výtisku je 369 Kč včetně DPH.
Knihu si můžete písemně objednat u ECONOMIA a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: zdenka.mejzlikova@economia.cz či na internetové adrese Knihy.iHNed.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku přímo z nakladatelství Mladá fronta. Informace na tel.: 271 084 114.
Členové HN klubu, kteří u této publikace uvedou na objednávce pořadové čtyřmístné číslo členské karty, obdrží 20% slevu.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů