Pátek, 19. dubna 2024

Drogerie: Bioprodukty jsou lepší

Drogerie: Bioprodukty jsou lepší
Síť dm drogerií u nás až doposud nabízela vybraný sortiment potravin a nápojů vhodných ke zdravému životnímu stylu v souladu s komunikačním programem active beauty. Nyní se společnost rozhodla rozšířit tento sortiment o biopotraviny značky AlnaturA.. "Stalo se tak zejména na četné žádosti našich zákazníků, kteří znají tuto nabídku z prodejen dm drogerie naší mateřské společnosti v Rakousku," říká Martina Horká, vedoucí resortu nákupu a marketingu společnosti.

Biopotraviny značky AlnaturA jsou od října 2005 dodávány do všech dm drogerií a veškeré potraviny v kvalitě bio (nejen AlnaturA, ale i např. dětské biokaše HIPP apod.) jsou v regálech označeny zeleným polem "Bio produkt ekologického zemědělství". "V současné době máme v sortimentu více než 80 položek značky AlnaturA, při jejichž výběru jsme dbali na to, aby nabídka umožňovala spotřebitelům nakoupit biopotraviny pro celodenní stravování, od snídaně až po večeři, včetně slaných snacků a sladkostí v biokvalitě," vysvětluje Martina Horká.

Biopotraviny jsou prezentovány v prodejně v několika layoutech. Největší část v layoutu potravin, čaje pak v layoutu pharma/potravinové doplňky. "Pokud se dosavadní nabídka osvědčí, plánujeme další rozšíření tohoto sortimentu tak, abychom mohli našim zákazníkům nabídnout kompetentní sortiment balených biopotravin," dodává Martina Horká.

O biopotravinách společnost zákazníky informovala prostřednictvím brožurek, které distribuovala v prodejnách a také rozesílala v rámci dialogového programu přímo konečným spotřebitelům.
Zdroj:HN
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů