Pátek, 29. března 2024

Fórum stínových ministrů na téma ZEMĚDĚLSTVÍ A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

Fórum stínových ministrů na téma ZEMĚDĚLSTVÍ A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Parlamentní televize 24cz uvádí dnes premiéru čtvrtého dílu předvolebního pořadu „FÓRUM STÍNOVÝCH MINISTRŮ“, který je připravován ve spolupráci se zpravodajským portálem iHNed.cz. Poprvé se bude vysílat dnes ve 21.00 hodin a následně v reprízách v sobotu 1. dubna v 10.00 hodin, v neděli 2. dubna ve 20.30 hodin a v pondělí 3. dubna v 9.00 hodin.
Pozvání diskutovat na téma Zemědělství a životní prostředí přijali tito zástupci politických stran:
Bedřich Moldan (ODS), Pavel Kováčik  (KSČM), Jan Grůza (KDU-ČSL), Jan Černý (US-DEU), Bohumil Kubát (NEZ/DEM), Tomáš Zídek (Strana zelených) a Patr Medáček (SNK Evropští demokraté).
Představitelé politických stran představí nejen své pohledy na danou problematiku, ale i části volebních programů týkající se českého zemědělství a životního prostředí.
Tématem pátého dílu pořadu Fórum stínových ministrů bude Práce a sociální věci a diváci jej budou moci sledovat ve vysílání 24cz už 14. dubna 2006.
Parlamentní televizi 24cz mohou diváci sledovat nejen v kabelových sítích UPC, Karneval a přes satelitní družici SES-ASTRA, ale také na internetu na webové adrese www.24cz-tv.cz. Od ledna 2006 mohou diváci sledovat televizi 24cz také v rámci experimentálního digitálního zemského vysílání prostřednictvím vysílačů sítě „B“ na  46. kanále.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů