Pátek, 29. března 2024

Cena zdraví a bezpečného životního prostředí 2006 a posouvá uzávěrku na 31. leden 2007

Úspěšné firemní projekty získávají možnost účasti v „Evropské ceně životního prostředí pro podnikatele“

Cena zdraví a bezpečného životního prostředí 2006 a posouvá uzávěrku na 31. leden 2007

Dobrý den,

rádi bychom vás informovali, že organizace Business Leaders Forum (BLF) vyšla vstříc četným žádostem o prodloužení termínu podávání přihlášek do soutěže Cena zdraví a bezpečného životního prostředí 2006 a posouvá uzávěrku na 31. leden 2007.

Úspěšné firemní projekty získávají možnost účasti v „Evropské ceně životního prostředí pro podnikatele“ pořádané Evropskou komisí.

Cena zdraví a bezpečného životního prostředí 2006 je příležitostí pro všechny organizace, které znatelným a měřitelným způsobem dobrovolně přispívají ke zlepšení životního a pracovního prostředí ve svém místě působnosti. Jakýkoliv subjekt, který ve svých strategiích zohledňuje hledisko zdraví, životního prostředí a zlepšování podnikové kultury dává najevo svým chováním zájem o společenskou odpovědnost, protože jedním z aspektů společensky odpovědného chování firem je právě ochrana životního prostředí, problematika bezpečnosti práce a podpora vzdělávání v oblasti ekologie.

Mezi vítané kandidáty na prestižní ocenění Business Leaders Fora se řadí jak průmyslové a servisní podniky, tak i místní komunity, zastupitelstva nebo nevládní organizace, které přispějí k minimalizování škodlivých emisí, redukci odpadů a jinak prospějí prostředí, ve kterém působí, ať už novým výrobkem, inovovanými procesy, technologiemi nebo zavedením nových systémů. Za nejlepšího účastníka soutěže je pak považován ten, který díky svým inovativním technikám dosáhl nejlepšího měřitelného výsledku v daných oblastech.

Soutěžní projekt je nutno shrnout na 1 až 2 stránky s uvedením konkrétních přínosů a vynaložených nákladů a zaslat na adresu Business Leaders Fora (Palác Lucerna, Štěpánská 61, 116 02 Praha 1) v tištěné nebo elektronické formě na email blf@blf.cz do 31. ledna 2007.

Více o BLF se dozvíte na www.blf.cz, další informace o soutěži můžete nalézt na www.blf.cz nebo na

www.csr-online.cz v sekci aktualit.

V případě zájmu o další informace, prosím, kontaktujte:

Business Leaders Forum

Ing. Tomáš Nejedlo

tel: 224 216 275, e-mail: blf@blf.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů