Sobota, 20. dubna 2024

Zveme Vás na víkendový rukodělný kurz smaltovaných ozdob a šperků

Zveme Vás na víkendový rukodělný kurz smaltovaných  ozdob a  šperků

S pomocí barviček a různých nástrojů se naučíme vytvářet z plechu krásné ozdoby, které po vypálení vydrží velmi dlouho a odolávají i vodě.

 S lektorkou paní Matiovskou se sejdeme 24.2. 2007, v 9 hodin v přednáškové místnosti v prvním patře budovy správy CHKO Pálava (naleznete nás na Náměstí 32 v Mikulově). Kurz bude trvat do 15 hodin. V případě většího zájmu se kurz uskuteční i v pátek 23.2. od 15 do 20, příp. 21 hodin. Kurz je vhodný i pro děti školního věku. Děti mladší 12 ti let musí přijít v doprovodu rodičů.

Máte-li zájem, přihlaste se na adrese: ekoporadna při CEV Pálava ZO ČSOP 56/15, Náměstí 32, 692 01 Mikulov. Případně telefonicky: 519 513 399, 775 740 223 či e-mailem: ekoporadna@palava.cz., kontaktní osoba: Jan Toman

Kurzovné ve výši 380,- (děti do 12 let 250,- ) můžete uhradit hotově či převodem na náš účet č. 209 150 288/0300. Variabilní symbol: VS: 5611. Do zprávy pro příjemce nezapomeňte, prosím, uvést své jméno (jen tak poznáme, že právě Vy jste již kurzovné zaplatili)! V ceně kurzu je i drobné občerstvení a teplé nápoje. Svačinu a přezůvky si přineste s sebou! Dále kladívko, pilník na kov, tenký a tlustší štětec.

Při přihlašování uveďte, prosím, své jméno a příjmení a kontaktní adresu a e-mail či telefon. Všichni účastníci kurzů jsou povinni zaplatit zálohu do 19. 2. 2007. Výše zálohy je 50 % ceny kurzu. Zaplacením zálohy si pojišťujete své místo na kurzu. Po tomto datu je místo obsazeno náhradníky. Zaplacená záloha je vratná při odhlášení ze závažných důvodů nejpozději 5 dní před konáním kurzu, je však přenosná na jinou osobu.

Bližší informace naleznete vždy nejpozději 14 dní před konáním kurzu na našich internetových stránkách: www.cev.palava.cz - odkaz ekoporadna nebo Vám je rádi sdělíme telefonicky.

Těšíme se na Vás a společně strávené tvůrčí chvíle!

 

 

Mgr. Jan Toman

Centrum ekologické výchovy Pálava
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů