Pátek, 19. dubna 2024

Irák - tendr na dodávky monitorovacích zařízení kvality ovzduší

Irák - tendr na dodávky monitorovacích zařízení kvality ovzduší
* Referenční číslo CzechTrade: 
TE200762449
 
* Stav tendru: 
vypsaný tendr  
 
* Financování: 
Světová banka  
 
* Země: 
 
* Datum uzávěrky:  
17.04.2007 
 
* Zdroj informace:  
DB 
 
* Obor dle celního sazebníku:
 
T160000 Blíže neurčeno - Stroje a mechanická zařízení; elektrická zařízení; jejich části a součásti; přístroje pro záznam a reprodukci zvuku, přístroje pro záznam a reprodukci televizního obrazu a zvuku a části, součásti a příslušenství k těmto přístrojům

 
 
 
Anotace tendru:

Republika Irák obdržela od Světové banky grant ve výši 5 miliónů USD na zlepšení životního prostředí a část prostředků hodlá použít na nákup a instalaci zařízení pro monitoring kvality ovzduší. Ministerstvo životního prostředí Iráku nyní vyzývá vhodné zájemce o účast v tendru na dodávky a instalaci 18 monitorovacích stanic do měst Bagdad, Basra a Mosul k zakoupení tendrové dokumentace po zaplacení nevratného poplatku ve výši 100,- USD v případě vyzvednutí dokumentace osobně nebo 150,- USD v případě zaslání dokumentace DHL. Nabídky musí být doručeny do 17. dubna 2007 do 10:00 (bagdádského času). Spolu s nabídkou musí být poskytnuta záruka za nabídku ve výši 75.000,-, USD.

 
Popis tendru (Angličtina):

Country: Iraq
Project: EMERGENCY ENVIRONMENT MANAGEMENT PROJECT
Financing: World Bank
Abstract: SUPPLY AND INSTALLATION OF AIR QUALITY MONITORING EQUIPMENT
Sector: Environment
Loan/Credit Number: Grant No. TF057359; Project ID No. P099809
Contract/Bid Number: EEMP.G.ICB.01; Invitation for Bids (IFB)
Deadline: 17 April 2007


This notice appears in UN Development Business Online only and not in the printed version. Although this notice is assigned to a specific print issue, the official publication date of this notice is considered the date that it is posted online (see below).

This invitation for bids follows the general procurement notice that appeared in UN Development Business No. 687 of 30 September 2006.

The Republic of Iraq has received a grant for US$ 5 million from the Iraq Trust Fund managed by the World Bank toward the cost of Emergency Environment Management Project, and it intends to apply part of the grant proceeds to payments under the contract for supply and installation of air quality monitoring equipment (EEMP.G.ICB.01).

The Ministry of Environment now invites sealed bids from eligible and qualified bidders for procuring and installing 18 air monitoring stations in three cities of Iraq: Baghdad, Basra and Mosul. Additional information is provided in the Technical Specifications section of the Bidding Documents.

Bidding will be conducted through the International Competitive Bidding (ICB) procedures specified in the World Bank’s Guidelines: Procurement under IBRD Loans and IDA Credits, and is open to all bidders from Eligible Source Countries as defined in the guidelines.

A complete set of Bidding Documents in English may be purchased by interested bidders on the submission of a written application to the Ministry of Environment, Legal Department (2nd Floor) at the address below and upon payment of a non refundable fee in cash of US$ 100 (if picked up in person) in cash or cashiers checks of US$ 150 (if the document is to be sent by courier services).

Bids must be in one sealed envelope the technical and the financial offer and must be delivered to the Ministry of Environment, Information Department (Ground Floor) at the address below at or before 1000 hours (Baghdad time) on Tuesday, 17 April 2007. Electronic bidding will not be permitted. Late bids will be rejected. They will be opened at 1005 hours, in the presence of the bidders’ representatives who choose to attend in person, at the EEMP Office (1st Floor). All bids must be accompanied by a bid security issued from a bank that is acceptable by Ministry of Environment in Iraq of US$ 75,000.

NOTE: in case this date is rendered a holiday or non-working day then, the closing and the opening date for bid will be fall on the following day



Contact: Attn: Hakim Jebraiel Kwrkys, Project Manager.
Ministry of Environment.
Al Maghreb St.
Baghdad, Iraq.
E-mail:
Eemp_iraq@yahoo.com

 

Kontaktní informace:
* Kontakt:
Tomáš Rousek
specialista pro projekty Světové Banky
tomas.rousek@czechtrade.cz

 
Tel.: 420224907522
Fax: 420224910164
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů