Úterý, 16. dubna 2024

Krásy české přírody a magické Prahy

Krásy české přírody a magické Prahy

Na českém internetu vznikl nový server Krasyprirody.cz, na kterém najdete více než 300 fotografií nejhezčích míst v Čechách, a to včetně rozsáhlé galerie Prahy s velmi působivými snímky noční Prahy.

Webové stránky jsou určeny pro všechny, kteří se chtějí prostřednictvím fotografií toulat po Čechách. Cílem je ukázat, že i v naší malé zemi je spousta nádherných míst. Velký prostor v galerii je věnován kouzelný místům Prahy, kterou si můžete prohlédnout i z ptačí perspektivy. Velmi oblíbené jsou také fotografie noční Prahy přibližující neobyčejnou atmosféru, které panuje zde po západu slunce.

„Česká krajina se sice nemůže pochlubit velehorami či mořem, ale přesto je výjimečná, a to obzvlášť pro svoji rozmanitost. Jen málokde na světě máte možnost spatřit tolik odlišných přírodních scenérií, aniž byste museli procestovat stovky kilometrů. Každé místo u nás má svoji jedinečnou atmosféru, kterou se snažím přiblížit na svých snímcích“ dodává autor Michal Němejc.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů