Čtvrtek, 28. března 2024

Semináře o pasivních domech v Olomouci

Semináře o pasivních domech v Olomouci

Pro všechny, kteří se zajímají o úspory energií nebo uvažují o stavbě či rekonstrukci domu a nechtějí již platit vysoké účty za topení, se uskuteční seminář o pasivních domech v Centru ekologických aktivit Sluňákov u Olomouce, a to v sobotu 23. června 2007.

 

V sobotu 23. 6. 2007 od 9.00 v nízkoenergetickém domě Sluňákov v Horce nad Moravou pokračuje cyklus seminářů o pasivních domech, zahájených po celé ČR. Seminář pod záštitou Centra pasivního domu pořádá RK Sigmareal. Veřejnost se doví, co jsou to pasivní domy, na co se zaměřit při stavbě či rekonstrukci domu či kam směřují současné trendy ve stavebnictví. Vstup je zdarma. Vzhledem ke kapacitě je nutné se přihlásit na email resko@pain.cz nebo na telefon 585  222 111. Kontaktní osoba – Alexandr Reško. Celá pozvánka je k dispozici na www.sit.pasivnidomy.cz.

 

Pro ty, kteří již mají plány pasivního domu navrženy, je pak určeno poradenské fórum, které proběhne formou skupinové konzultace konkrétních projektů domů s předními českými odborníky. Fórum proběhne v sobotu 16. 6. 2007 od 10.00 hod. v Toulcově dvoře v Praze. Účast na fóru je již zpoplatněna. Fórum je určeno pouze pro mimopražské účastníky, neboť Praha nepatří mezi regiony podporované OP RLZ.

 

Projekt „Síť center pasivního domu“ je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů