Středa, 24. dubna 2024

Sdružení Český Západ – Místní partnerství se představuje pro nové členy

Sdružení Český Západ – Místní partnerství se představuje pro nové členy

Dne 17.7.2007 od 19:00 proběhne v kulturním domě v Líšťanech setkání, jehož cílem je představit uplynulou i budoucí činnost místní akční skupiny Český Západ – Místní partnerství. Vzhledem k tomu, že se místní akční skupina v červnu rozšířila o obce Křelovice, Pernarec, Líšťany, Újezd nade Mží, Úlice a Erpužice, považují představitelé sdružení za důležité informovat obyvatelé těchto obcí o činnosti sdružení. Informace zde prezentované mohou být velmi důležité a zajímavé pro místně působící neziskové organizace, spolky i podnikatele, kteří uvažují o možnosti podpory svých aktivit z evropských (ale i národních) fondů. Pokud se setkání chcete zúčastnit, tak jste srdečně zváni.   

Český Západ – Místní partnerství je sdružení obcí, podnikatelů a neziskových organizací ze Stříbrska a Konstantinolázeňska. Cílem sdružení je zajištění společného rozvoje tohoto území na základě principů partnerství - tedy trvalé spolupráce mezi zástupci veřejných a soukromých subjektů v tomto regionu. Během dvou let (2004 – 2006) fungování místní akční skupiny se podařilo jejímu managamentu získat přes 25 milionů korun, které byly použity na spolufinancování více než 60 v regionu realizovaných projektů.

Více informací můžete získat na internetových stránkách www.leader-ceskyzapad.cz nebo můžete kontaktovat přímo představitele sdružení na e-mailové adrese valova@leader-ceskyzapad.cz či telefonicky na číslech 374 692 021 a 724 183 671.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů