Čtvrtek, 18. dubna 2024

Možnost účasti na veletrhu BEST 2007 (technologie pro životní prostředí, obnovitelné zdroje energie) - volná místa

Možnost účasti na veletrhu BEST 2007 (technologie pro životní prostředí, obnovitelné zdroje energie) - volná místa
*Datum novinky:
  27.08.2007
*Země určení:
 
Souborové přílohy
Název souborové přílohy Typ Velikost
* best-2007-pozvanka-a-prihlaska.doc Dokument ve formátu DOC 370kB
 
 


VOLNÁ MÍSTA NA VELETRHU "BEST 2007"V Belgii (10. - 12. října 2007). CzechTrade nabízí firmám zaměřeným na západoevropské trhy možnost prezentovat se na tomto veletrhu buď prostřednictvím katalogů nebo osobně. Přihlášky přijímáme do konce srpna.

ZAMĚŘENÍ:
Sanace půd, obnova opuštěných průmyslových pozemků a objektů
Vodní hospodářství a čištění odpadních vod
Obnovitelné zdroje energií a racionální využití energie
Sběr a recyklace odpadů

PROČ VELETRH BEST 2007?
Belgie patří k zemím s nejvyšší hustotou obyvatelstva a největší koncentrací průmyslu na světě. Proto musí řešit nemalé problémy v oblasti znečištění životního prostředí a nakládání s odpady. Celkové výdaje na tyto položky jsou v Belgii odhadovány na 1,7 % HDP (cca. 5 miliard eur ročně) a jsou rozděleny mezi sektory čistění odpadních vod, odpadové hospodářství, sanace zamořených půd, kontrola znečištění ovzduší a poradenství v oblasti životního prostředí. V posledních letech zde narůstá tlak na kontrolu a odstraňování znečištění, ale i jeho prevenci tak, aby se dosáhlo cílů ochrany životního prostředí stanovených na národní i evropské úrovni. Mezi ně patří především snížení emisí CO2 o 7,5 % v letech 2008-2012, podpora sběru a recyklace odpadů, sanace zamořených půd a zlepšení v oblasti čištění odpadních vod. Zejména u čištění vod se v příštích letech očekává pokračování rozsáhlých investic do výstavby čističek odpadních vod a kanalizací. Belgie také výrazně investuje do rozvoje energií z obnovitelných přírodních zdrojů. Cílem je, aby v roce 2010 6 % energie bylo získáváno z těchto zdrojů (Vlámsko 5 %, Valonsko 8 %). Na národní, regionální i obecní úrovni jsou proto poskytovány výrazné podpory zejména v oblasti využití biomasy, instalace solárních panelů, tepelných čerpadel a větrných elektráren.

BEST je jedním z hlavních belgických veletrhů v oblasti technologií pro životní prostředí a obnovitelných zdrojů energií. Koná se pravidelně jednou za dva roky, letos jde již o osmý ročník. Již potřetí proběhne BEST souběžně s veletrhem zaměřeným na vybavení a služby pro veřejný sektor Municipio (www.municipio.be) a návštěvníci budou moci na jednu vstupenku navštívit oba veletrhy. Na veletrhu BEST je očekáváno cca. 200 vystavovatelů a více než 10 000 odborných návštěvníků (ředitelé firem, nákupčí ze soukromého i veřejného sektoru, atd.) především z Belgie, dále z Německa, Francie, Lucemburska a Nizozemska. Značná část návštěvníků přichází za účelem nalezení nových dodavatelů. V rámci veletrhu proběhnou rovněž odborné konference a matchmaking – BEST ECO MEETING (viz www.bem2007.be), jichž se firmy budou také moci zúčastnit. Podrobnější informace o veletrhu lze nalézt na stránkách:
www.bestenvironnement.be.

NABÍZÍME VÁM:
Doprovodnou asistenci CzechTrade
Vytipování Vašich potenciálních obchodních partnerů v Belgii a předání pozvánky na veletrh společně s profilem Vaší společnosti těmto firmám.
Přítomnost pracovníků CzechTrade na stánku po celu dobu konání veletrhu, kteří budou v přímém kontaktu s potenciálními zahraničními zákazníky a budou zajišťovat individuální sběr kontaktů.
Dle zájmu možnost osobní účasti zástupců Vaší společnosti na stánku za účelem jednání s potenciálními partnery.
Možnost zapojení Vaší společnosti do matchmakingu – BEST ECO MEETING.
Po skončení veletrhu vypracování a předání individuální výsledné zprávy s kontakty na zájemce o spolupráci.
Možnost osobní účasti na stánku

Více informací a přihlášku na akci naleznete v přiloženém souboru.

 

*Kontaktní informace:
CzechTrade Praha - Klára Jirousková
Dittrichova   21
12801   Praha 2  

Telefon: 224907605
Email: klara.jirouskova@czechtrade.cz
WWW: http://www.czechtrade.cz/Global?xml=/sluzby/akce/detail-akce.xml&id_akce=563
 
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů