Čtvrtek, 18. dubna 2024

Starosta poděkoval hasičům za pomoc při povodni

Starosta poděkoval hasičům za pomoc při povodni

DÍVČÍ HRAD: Na začátku září zasáhla severní Moravu po deseti letech opět velká voda. I když následky řádění vodního živlu nebyly tentokrát tak ničivé, na řadě míst způsobily velké potíže. Jednou ze zasažených obcí byl Dívčí Hrad, jehož místostarosta v těchto dnech vyslovil poděkování hasičům za pomoc:

Vážení,
tímto bych chtěl za obec Dívčí Hrad velice poděkovat sboru dobrovolných hasičů z obcí Liptáň, Horní Benešov, Osoblaha a také za příkladnou komunikaci operačního důstojníka HZS MSK z Bruntálu. Tito všichni nám moc pomohli při povodni (evakuace obyvatelstva a při odstraňování následků škod způsobených povodní), která postihla naši obec ve dnech 6. a 7. září 2007.

Rád bych požádal, aby tyto jednotky SDH nebyly opomíjeny ve vybavenosti, jelikož se v kritické situaci ukázalo, že jsou pro naši oblast velmi důležité. Ještě jednou všem zasahujícím hasičům v obci Dívčí Hrad děkuji!

Zdroj: HZS Moravskoslezského kraje,

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů