Čtvrtek, 28. března 2024

Veletrh ukáže jak ušetřit za energie

Veletrh ukáže jak ušetřit za energie
Letošní veletrh Aqua-therm Praha představí trendy v oblasti vytápění, klimatizace, regulace a ekologické technice a poradí v otázce úspor nákladů na energie, a to na pražském Výstavišti v Holešovicích ve dnech od 20. - 24. listopadu 2007.

Stoupající ceny energií a na ně reagující rozmach nových technologií v oblasti energeticky úsporných zařízení nutí spotřebitele k vyhledávání a vyhodnocování novinek a informací při nákupu zboží. Opravdový problém pak řeší ti, kteří se rozhodnou postavit dům nebo zmodernizovat bydlení a zodpovědně přistupují k výběru správného topení, měřičům spotřeby či stále populárnějším klimatizacím. Pojmy jako tepelné čerpadlo, solární kolektor, inteligentní budovy nebo pasivní domy se čím dál více dostávají do běžného slovníku, ale málokdo jim přesně rozumí. Jednu z ideálních možností, jak načerpat komplexní informace a zároveň si srovnat nabídku na českém trhu "pod jednou střechou", nabízí právě návštěva pražského veletrhu Aqua-therm, který představuje reprezentativní přehlídku firem z oblasti vytápění, klimatizace, měření, regulace a ekologie. Má se ho zúčastnit na 400 firem.

Navíc mohou získat objektivní informace a rady díky bezplatnému poradenství, poskytovanému odborníky z oborových sdružení a cechů.

Vystavující firmy uspokojí i všechny zájemce o alternativní způsoby výroby energie - takřka všichni významní výrobci mají část své produkce věnovanou ekologickému programu. Pro vážné zájemce jsou připraveny semináře, např. i z oblasti nízkoenergetické výstavby, které probíhají přímo v prostorách výstaviště a jsou přístupné zdarma. Součástí veletrhu je i přehlídka firem nabízejících produkty pro nízkoenergetickou výstavbu. V neposlední řadě naleznou na veletrhu Aqua-therm své výrobky i zákazníci, kteří mají vysoké požadavky na design a estetiku.

Veletržní haly jsou otevřeny od 10 do 18 hodin, v sobotu se zavírá již v 16 hodin. Na internetové stránce je možné získat poukaz na zlevněnou vstupenku, ale i další informace o této akci.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů