Úterý, 19. března 2024

VÁNOČNÍ TRHY – biojarmark - tradiční řemesla

VÁNOČNÍ TRHY – biojarmark - tradiční řemesla

Agentura ZERA – Zemědělská a ekologická regionální agentura ve spolupráci s HABITAT, a.s. pořádají VÁNOČNÍ TRHY, které se konají v sobotu 8.12.2007 od 9 do 17 hodin v budově zahradního centra HABITAT, a.s. v Náměšti nad Oslavou.

VÁNOČNÍ TRH je zaměřen na zdravý životní styl a bioprodukty. Prodej biopotravin jako např. biouherák, biozelenina, biosýry, biojogurty, biočaje, biovíno, …  je spojený s jejich ochutnávkami.

Dále bude možnost zakoupit výrobky zdravé výživy, včelí produkty a horkou medovinu, přírodní kosmetiku, výrobky z biobavlny, z ovčí vlny, pletené zboží, hračky, polštářky s pohankovou výplní a spoustu dalších produktů spolu s odbornou literaturou.

Zároveň budete mít příležitost nechat si zdarma změřit krevní tlak a hladinu cholesterolu v krvi. Návštěvníky rovněž čeká ukázka tradičních řemesel - malba na hedvábí, ruční tisk, patchwork, košíkařství, vázání suchých vazeb, filcování nebo předení na kolovrátku. Všechny tyto výrobky si budete moci na místě zakoupit.

Pro děti je připraven bohatý program, budou si moci vyzkoušet některé z předvedených řemesel a v 10:30 vystoupí na prodejně koberců dětský taneční soubor Křemínek.

V zahradním centru HABITAT si budete moci vybrat vánoční stromek nebo jiné vánoční zboží a na prodejně koberců a bytového textilu je připravena spousta typů na vánoční dárky. Navíc ke každému nákupu nad 1.000 Kč v prodejnách HABITAT dárek zdarma. 

Srdečně Vás zvou pořadatelé!!!

Kontaktní osoba:

 Ing. Hana Uhlířová, Tel: 724 759 430, uhlirova@zeraagency.eu

ZERA - Zemědělská a ekologická regionální agentura, o.s.,

V. Nezvala 977, 675 71 Náměšť nad Oslavou

Tel.: 568 620 070, Fax.: 568 620 547

Více informací také na: www.zeraagency.eu
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů