Úterý, 19. března 2024

Moderní trend pro vaši krásu – Certifikovaná přírodní bio kosmetika Saloos

Moderní trend pro vaši krásu – Certifikovaná přírodní bio kosmetika Saloos

Doteky lidských rukou nás provázejí od narození. Mohou konejšit i ubližovat, léčit i uvolňovat. Je to nejpřirozenější a přitom nejjednodušší prostředek lidského dorozumívání. Spolu se 100% přírodními esenciálními, rostlinnými oleji lisovanými za studena a bio oleji dávají vzniknout aromaterapeutickým masážím.

Jde o jednu z nejúčinnějších metod, která pomáhá k celkové harmonii tělesných i duševních sil. Masážní oleje napomáhají k prohřátí a prokrvení tkání, stimulují krevní oběh, imunitní systém a usnadňují odplavování odpadních látek. Mohou pomoci při bolestech hlavy, migrénách a bolestech zad i svalů, jsou vhodné při fyzickém i duševním vypětí, stresových situacích, dlouhodobé námaze i sportovních výkonech. Ať už provádíte masáž sami, jste masírováni partnerem či masérem anebo olej pouze vtíráte do pokožky, výsledkem je vždy úleva a uvolnění. Každý si může zvolit variantu, která mu vyhovuje - od rituálu po půlminutovou procedurku.Vůně esenciálních olejů v nich obsažených dokáže pohladit a povzbudit i naši duši.

Oleje na trhu:
Možná budete překvapeni, jak málo olejů pro kosmetické a masážní účely je skutečně čistě přírodních. Převážná většina masážních přípravků je založena na olejích vyráběných z ropy, označovaných jako paraffinum liquidum nebo minerální olej, který s čistým bioaktivním rostlinným produktem nemá nic společného. Rostlinný olej je přidán pouze v malém množství jako dodatek. Tento výrobek je pak nadále označován jako rostlinný produkt vysoké kvality, ovšem v žádném případě není tím nejvhodnějším olejem na naši pokožku.

Co byste měli vědět:
Masážní oleje, které vám nabízíme, jsou kombinací pečlivě vybraných rostlinných olejů lisovaných za studena, bio olejů a 100% esenciálních olejů. Do pokožky se vstřebávají mnohem lépe než masážní přípravky zhotovené z olejů rafinovaných, při jejichž výrobě se používají organická rozpouštědla a olej je vystavován vysokým teplotám. Jsou tedy ochuzeny o řadu účinných a významných látek, důležitých pro lidskou pokožku. Právě to je zásadní rozdíl mezi oleji rafinovanými a lisovanými za studena.
Rostlinných olejů je velký výběr, mají různou hustotu a proto se také vstřebávají různým způsobem. V našich masážních olejích najdete vyváženou směs nejvhodněji vybraných rostlinných olejů lisovaných za studena, bio olejů, jako jsou pupálkový, slunečnicový, šípkový, sezamový.
Esenciální oleje, které tvoří nedílnou část masážních kompozic pro aromaterapii, umožňují vzniknout různým typům masážních olejů s celou řadou účinků a nádherných vůní.

Jedním z nově vyvinutých produktů firmy Salus - Saloos je tělový a masážní olej Vanilla.
Tento luxusní masážní olej je určen k příjemné uvolňující a relaxační masáži. Vanilka hydratuje,pokožku zvláčňuje, regeneruje a vyživuje. Hřejivá a exotická vůně vzácné vanilky Bourbon vás zbaví stresu, depresí a pocitu vyčerpání, navozuje vnitřní pohodu a zharmonizuje psychiku. Dokáže přivodit i sladké sny. Olej je vyroben z olejů lisovaných za studena, bio olejů a 100 % přírodních esenciálních olejů, tedy z toho nejlepšího, co jen můžete vaší vyprahlé pokožce dopřát.

Zdroj: http://www.celostnimedicina.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů