Pátek, 19. dubna 2024

Vrátí se Hodač k odpadům?

Vrátí se Hodač k odpadům?
Zatímco exministr dopravy Aleš Řebíček se po svém odvolání stává řadovým poslancem, jeho někdejší pravá ruka, vlivný první náměstek Jiří Hodač (oba ODS), se musí začít ohlížet po nové práci. Již loni vrozhovoru pro týdeník Ekonom Hodač naznačoval, že by se jednou rád vrátil ke svému někdejšímu chlebodárci, firmě Marius Pedersen, kde do roku 2006 působil jako severočeský regionální manažer. Ani nyní to nevylučuje.
"Samozřejmě se s vedením firmy potkám, ale další kroky nechte laskavě na mně," reagoval v minulých dnech exnáměstek sbydlištěm v Proboštově u Teplic, jenž ani jako vysoký státní úředník nepřestal používat mobilní telefon placený bývalým zaměstnavatelem.
Celorepublikově působící firma Marius Pedersen, specializovaná na likvidaci odpadů, je jedním ze subjektů, které se nyní ucházejí o obří stamiliardovou státní zakázku v oblasti likvidace starých ekologických škod.
Zdroj:EKONOM
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů