Čtvrtek, 28. března 2024

Vodafone podporuje recyklaci, za starý mobil dá nový

Vodafone podporuje recyklaci, za starý mobil dá nový

Zákazníci Vodafonu, kteří od dnešního dne odevzdají v prodejnách operátora kompletní starý telefon včetně baterie, získají nový mobil Vodafone 225 za symbolickou jednu korunu. Nabídka trvá až do vyprodání zásob 1000 kusů. Dalších 100 kusů je připraveno zdarma pro nejrychlejší zákazníky, kteří starý mobil pošlou poštou.

Zákazníci, kteří nemají v místě svého bydliště prodejnu Vodafonu nebo ji nemohou z nějakého důvodu navštívit, ho mohou poslat. „Kompletní starý telefon stačí odeslat v předtištěné recyklační obálce, která je součástí březnového vydání lifestylového magazínu ČILICHILI a my první stovce z nich zašleme zdarma na uvedenou adresu nový mobil,“ říká Přemysl Filip, senior manažer společenské odpovědnosti Vodafone.

Kompletní telefon včetně baterie nemusí být funkční, ale jeho stav musí odpovídat běžnému opotřebení. Akce platí pro nové i stávající zákazníky Vodafone.
Vodafone zajišťuje dlouhodobě ekologickou recyklaci každého mobilu, příslušenství či baterie, které lidé odevzdají v jeho prodejnách, bez ohledu na to, kde je zakoupili. Za každý takto recyklovaný telefon odevzdá Vodafone Nadaci Vodafone průměrně 3 eura. Nadace Vodafone rozdělí získané peníze na projekty zaměřené na ochranu a zlepšování životního prostředí.

Více o podmínkách akce na www.vodafone.cz

Miroslav Čepický
Tiskový mluvčí

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů