Čtvrtek, 25. dubna 2024

Ekologický vibrátor na ruční dobíjení pomáhá chránit životní prostředí

Ekologický vibrátor na ruční dobíjení pomáhá chránit životní prostředí

Ženy a dívky, jimž leží na srdci ochrana životního prostředí a zároveň ocení každou inovaci v erotických hrátkách, určitě zaujme nová sexuální pomůcka. Výrobce vibrátoru na ruční dobíjení tvrdí, že erotická pomůcka tak pomáhá chránit životní prostředí na naší planetě.

Ekologicky šetrná sexuální pomůcka nazvaná Anděl Země se nabíjí pomocí otáčení malou kličkou. Ta dobíjí baterie ukryté ve vibrátoru.

Podle agentury Ananova byl Anděl Země původně vyvinut pro země třetího světa, kde je přístup k bateriím často obtížný. Irského výrobce Camden Enterprises ale zahrnuly žádosti od ekologicky uvědomělých žen z rozvinutých zemí. Poté, co výrobce vibrátor představil na trhu elektronických přístrojů v rakouském Linci, je jasné, že je to nový hit.

"Chtěli jsme přijít se sexuální pomůckou, která by byla šetrná k životnímu prostředí a oslovila veřejnost bez ohledu na pohlaví, věk či národnost. Dva roky jsme ji vyvíjeli a jsme moc rádi, že se náš sen konečně stal skutečností," vysvětlil mluvčí Camden Enterprises.

Korzo

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů