Čtvrtek, 28. března 2024

Přírodní zahrada v teorii i praxi: svět půdních organizmů

Přírodní zahrada v teorii i praxi: svět půdních organizmů

Oslovuje vás téma přírodních zahrad? Pak si nenechte ujít pravidelná Setkání přátel přírodní zahrady, na která zve všechny zahrádkáře ekologický institut Veronica, zabývající se mimo jiné řízením a realizací projektů v oblasti ochrany přírody a kulturní venkovské krajiny, podpory trvale udržitelného rozvoje venkovských a městských sídel.

Seznamte se s tematikou přírodních zahrad

Takováto setkání se pořádají jedenkrát za měsíc, a to každé druhé úterý od 17.00 do 19.00 hodin v Knihovně Domu ochránců přírody (Panská 9, Brno). Vstupné se neplatí (možný dobrovolný příspěvek), kapacita místnosti je 30 míst. V případě dotazů kontaktujte paní Hanu Chalupskou, telefon: 542 422 750.

Pro dnešní setkání, tedy 10. listopadu 2009, připravila Helena Vlašínová zajímavé téma: "Skloníme se nad miniaturním a často významem nedoceněným světem půdních mikroorganizmů. Průvodcem nám bude mikrobiolog Ing. Jaroslav Záhora, CSc. z MZLU v Brně.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů