Čtvrtek, 28. března 2024

Pozvánka na kurz Manažer a Auditor systémů řízení

Listopadový kurz Manažer a Auditor systémů řízení od organizací Ekobest a EQ Servis se bude věnovat systému managementu kvality (QMS), environmentálního managementu (EMS) a  bezpečnosti práce (SM BOZP). Necháte se pozvat?

Pozvánka na kurz Manažer a Auditor systémů řízení

Organizace Ekobest a EQ servis zvou na kurz pro pracovníky podniků či poradců, kteří zavádí nebo mají zaveden systém managementu kvality (QMS), environmentálního managementu (EMS) a systém bezpečnosti práce (SM BOZP). Tento intenzivní kurz pomůže získat teoretické znalosti a příklady praktických řešení z naplňování požadavků QMS dle normy ISO 9001, EMS dle normy ISO 14001 a SM BOZP dle normy OHSAS 18001 a odhalí jejich vhodnou a vzájemnou integraci.

Samostatný blok "Interní auditor systémů řízení" Vám poskytne jak teoretické znalosti z plánování, přípravy, provedení a zdokumentování auditu systémů řízení, tak praktické příklady z řešení různých událostí, které se mohou během auditu vyskytnout.

Jednotlivé přednášky jsou řazeny v logickém uspořádání, tak, jak činnosti v oblasti systémů řízení v podnicích obvykle probíhají. Součástí kurzu jsou i praktická cvičení, kdy účastníci budou vtaženi do procesu tvorby či zlepšování ISŘ a do procesu plánování a přípravy auditu systému řízení, hodnocení zjištění z auditů a hodnocení neshod.


Orientační členění přednášek intenzivního kurzu:




23. listopadu 2010 (úterý)



09:30 - Příjezd, prezence
10:00 - Zahájení kurzu, představení, organizační záležitosti
- Úvod do ISŘ, návaznosti, normy, vstupní analýza
- Dokumentace systémů řízení + Záznamy a jejich řízení, Politika, Environmentální aspekty, Rizika a nebezpečí, Procesy
18:00 - Ukončení, ubytování
19:00 - Večerní posezení s grilováním



24. listopadu 2010 (středa)



09:00 - Odpovědnost a pravomoc, Cíle a Programy, Požadavky právních a jiných předpisů, Monitorování a měření, Hodnocení souladu
- Realizace produktu - plánování, nákup, výroba, měřící zařízení, Řízení provozu, Havarijní připravenost a reakce
- Lidské zdroje - výcvik, Infrastruktura, Komunikování
- Neshoda, nápravné a preventivní opatření
- Přezkoumání vedením
18:30 - Ukončení



25. listopadu 2010 (čtvrtek)



09:00 - Zásady provádění interních auditů (plánování, příprava, provádění a vyhodnocování interního auditu ISŘ
- Požadavky na auditora a záznamy z auditu
- Zjištění z auditu a jejich hodnocení - průběh auditu
- Test interního auditora
16:00 - Ukončení a vyhodnocení kurzu, odjezd


Počet míst uchazečů našeho intenzivního kurzu je omezen, proto neotálejte s přihlášením!

Informace pro zájemce


Účastníci kurzu po úspěšném složení zkoušek auditora obdrží "Certifikát auditora ISŘ" a dále "Osvědčení Manažer ISŘ" s potvrzením o rozsahu a náplni kurzu.

Cena intenzivního kurzu (8 400 Kč vč. DPH) zahrnuje účast na intenzivním kurzu, manuály, CD (vzory záznamů a dokumentů v oblasti ISŘ), které budou účastníkům kurzu předány při prezenci, obědy, občerstvení během přednášek a dále večerní posezení s grilováním. Cena nezahrnuje ubytování (to si zajišťuje a hradí každý sám).

V případě splnění stanovených podmínek je možné na kurz čerpat dotaci (a to včetně cestovného a náhrady mzdy) z programu "Vzdělávejte se!" (informace na http://portal.mpsv.cz).

Kurz proběhne v salónku Penzionu Za vodou, Poděbradova 2014, Dvůr Králové nad Labem (www.penzionzavodou.cz) Situační plánek, popř. popis cesty Vám zašleme po Vašem závazném přihlášení na kurz.


V případě zájmu zašlete prosím závaznou přihlášku na adresu:
- EKOBEST s.r.o., Elišky Krásnohorské 798, 544 01 Dvůr Králové n. L., nebo na email: rutrle@ekobest.cz, nebo na fax: 499 620 118, nebo
- EQ Servis s.r.o., Na Kopečku 500/3, 669 02 Znojmo, nebo na mail: hybsova@eqservis.cz, nebo na fax 515 220 520.

Platbu provádějte převodem na číslo účtu: 171891442/0300 tak, aby bylo kursovné 9.11.2010 na našem účtu. Při platbě uvádějte konstantní symbol: 0308, variabilní symbol: 201005 a jako specifický symbol uveďte, prosím, své IČO.

Na Vaši účast se těší za organizátory intenzivního kurzu Lenka Čtvrtníková, Zdeňka Hybšová, Jan Rutrle a Ondřej Lazárek.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů