Pátek, 29. března 2024

Uzávěrka přihlášek na WATENVI se nezadržitelně blíží

Přípravy na Mezinárodní vodohospodářský a ekologický veletrh WATENVI jsou v plném proudu.

Uzávěrka přihlášek na WATENVI se nezadržitelně blíží

Veškeré dění - vystavovatelé, semináře i přednášky - budou soustředěny do příjemného prostředí multifunkčního pavilonu P. WATENVI zahrnuje Mezinárodní vodohospodářskou výstavu VODOVODY-KANALIZACE, jejímž pořadatelem je Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR (SOVAK ČR), a Mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO.

Proč se zúčastnit WATENVI 2011

  • Stabilní vysoce odborná struktura návštěvníků ze všech regionů ČR (82 % návštěvníků pracuje v oboru / příbuzném oboru)
  • Více než polovina firem návštěvníků plánuje v následujících 2 letech investici do vodohospodářských (42 %) a odpadních (37 %) systémů, případně do ekologických řešení (26 %)
  • 45 % návštěvníků přišlo na veletrh zjistit informace o konkrétní oblasti, neboť aktuálně řeší nějaký problém

Vystavujte výhodněji, přihlaste se včas

Chcete-li vystavovat výhodněji, využijte termínový bonus 10 % z cen za výstavní plochu - zašlete přihlášku na WATENVI do 31. ledna 2011. Tuto zvýhodněnou cenu za plochu získáte automaticky podáním přihlášky v řádném termínu a současně uhrazením první zálohové faktury v termínu splatnosti.

Na veletrh jedním podpisem!

Pro usnadnění veletržní účasti organizátoři připravili speciální nabídku balíčků, které mají pro vystavovatele hned několik výhod! Cena balíčku zahrnuje pronájem výstavní plochy, registrační poplatek, technický poplatek, výstavbu expozice, vybavení dle návrhu, nápis na límci, denní úklid, základní zápis ve veletržním katalogu a v informačním systému. Největší výhodou je však snížení administrativní náročnosti při veletržní účasti vystavovatelů. Kompletní nabídku balíčků naleznete na internetových stránkách www.watenvi.cz

Nadstandardní propagace vystavovatelů

Již od termínu podání přihlášky na veletrh mohou vystavovatelé zdarma využít reklamní prostor na stránkách WATENVI 2011 v sekci "vystavovatelé se představují" a už několik měsíců před zahájením veletrhů prezentovat odborné veřejnosti a novinářům svoji firmu a novinky, které budou vystavovat ve svých expozicích. Pořadatel veletrhu také vydává pravidelný e-letter, v němž informuje o stavu příprav veletrhu, novinkách a připravovaných doprovodných akcích. Cílem je vystavovatelům zajistit vyšší marketingovou podporu jejich účasti. Pro většinu vystavovatelů veletrhu WATENVI 2010 je účast na WATENVI třetím nejdůležitějším marketingovým nástrojem pro prezentaci a dosažení obchodních cílů.

Více informací na www.watenvi.cz

Jana Tyrichová

manažer PR a reklamy WATENVI

Tel. +420 541 152 890, Fax: +420 541 152 889, E-mail: jtyrichova@bvv.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů