Středa, 24. dubna 2024

Termík - vaše úspora za topení!

Termík - vaše úspora za topení!

Chcete topit levněji? S ventilátorem Termík dostanete z radiátorů maximální výkon a vytopíte celý byt či dům mnohem levněji! Zkuste Termíka a zapomeňte na zdražování energií!

Jak Termík pomáhá

TermíkHlavním nedostatkem topení radiátory je bez užitku unikající teplo. Šíří se do stěn, do konstrukce domu, do podlahy - všude tam, kde nám k ničemu není. Termík dokáže teplý vzduch "poslat" přímo do místnosti a zajistit doma stejně teplo i při menším výkonu nebo kratším zapínání radiátorů.

Termíkovi teplo neuteče!

Termík se skládá z baterie čtyř ventilátorů, připevněných zdola na topném tělese a ovládaných elektrickým motorkem. Pohyb ventilátorů neustále žene teplo do volného prostoru a nedá mu čas odcházet kamkoli jinam.

Automaticky se zapne vždy, když se radiátor zahřeje na cca 30 stupňů a vypíná se až po jeho vychladnutí. Nikdy tak neběží naprázdno a nikdy ho nezapomenete použít!

Kolik ušetříte?

S Termíkem můžete snížit teplotu vody v radiátorech až o 20 stupňů! Počáteční vytápění studené místnosti, které bývá nejvíc ztrátové, zase dokáže zkrátit až na pětinu. Pokud používáte tepelné čerpadlo, můžete díky Termíkovi výrazně snížit výstupní teplotu a ušetřit ještě víc.

Termík přitom spotřebuje jen 10,56 KwH elektřiny za topnou sezónu - to je asi 50 Kč!

Využijte slevu!

Zaujal vás Termík? Ekozboží.cz ho teď nabízí jen za akčních 1 250 Kč! Pořiďte si ho hned a začněte šetřit na topení už při nákupu!

Získejte Termík nyní se slevou >>

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů