Čtvrtek, 28. března 2024

Soutěž na téma: KOMPOST NA VAŠÍ ZAHRADĚ

Soutěž na téma: KOMPOST NA VAŠÍ ZAHRADĚ

Zahrádkářům a chovatelům je určena soutěž, kterou vyhlásil výrobce kompostérů JELÍNEK-TRADING ve Zlíně. Vyzývá občany, kteří kompostují, aby napsali své zkušenosti. "Například nás zajímá, jak často zahrádkáři kompost provzdušňují, do jaké míry ho zalévají, zda používají urychlovače apod.," vysvětluje Pavel Rosman, marketingový manažer firmy JELÍNEK-TRADING. "Uvítáme co nejvíce poznatků a také fotografie kompostéru a třeba i snímky ze zahrádky, která zásluhou přírodního substrátu vytvořeného kompostováním nádherně kvete a přináší bohatou úrodu."

Příspěvky lze posílat do 15.dubna 2011 elektronicky na e-mailovou adresu soutez@kompostery.cz nebo poštou na adresu JELÍNEK-TRADING s.r.o., Zarámí 4432, 760 01 Zlín. Na dopisní obálku uveďte do jejího rohu "Soutěž".

Nejzajímavější příspěvky, které lze posílat do 15. dubna 2011, budou zveřejněny na firemním webu www.kompostery.cz. Pět nejlepších autorů získá odměnu - může si vybrat mezi 400litrovým kompostérem K390 nebo 905litrovým kompostovacím silem S900 Jména vítězů budou oznámena do 30.dubna 2011 na www.kompostery.cz. Na tomto webu je znázorněn i kompostér a kompostovací silo, které lze vyhrát.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů