Čtvrtek, 28. března 2024

Nové logo PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců pomůže vybrat veřejnost

Nové logo PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců pomůže vybrat veřejnost

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vstupuje do třetí dekády své existence. Ekologické zemědělce z celé České republiky svaz zastřešuje totiž již od roku 1990. Proto v letošním roce vedení svazu připravilo řadu novinek.

V nejbližší době se připravuje změna loga PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců. " Nové logo znamená sjednocení, čitelnost," uvedla Kateřina Nesrstová, manažerka PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců. Svůj názor bude moci vyjádřit i veřejnost. Lidé budou pro jeden z návrhů hlasovat pomocí hrášku, který vloží do hlasovací nádoby, na veletrhu Biostyl v Praze. "Všichni hlasující pak mohou napsat své jméno, adresu a mail. V neděli vylosujeme tři výherce," sdělila za PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců Andrea Vizinová. Třetí cenou bude dětská kniha "S biáčkem na ekostatku", druhá cena Biokuchařka a první cena je v podobě dvou vstupenek na Bioakademii 2011. Ta se bude konat v Lednici na jižní Moravě na přelomu června a července.

Ti, kteří se nedostanou ve dnech 8. až 10. dubna na pražské výstaviště, které bude veletrh BioStyl hostit, nemusí zoufat. Svůj názor na nové logo mohou sdělit na stránce facebooku, kterou PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců právě spustil. Zájemci o ekologické zemědělství a bioprodukty se zde budou pravidelně dozvídat novinky. Vedení svazu doufá, že se zde brzy objeví i konstruktivní diskuze nad aktuálními tématy.

Za PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců Sylva Horáková

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů