Pátek, 29. března 2024

ELEKTROWIN již rozdal na farmářských trzích přes 160 svazků mrkve! V sobotu bude opět na Kulaťáku

ELEKTROWIN již rozdal na farmářských trzích přes 160 svazků mrkve! V sobotu bude opět na Kulaťáku

O výměnu vysloužilých elektrospotřebičů za svazek mrkve je mezi Pražany zájem. Jen během soboty 4. a 11. června rozdal ELEKTROWIN na farmářských trzích více než 160 svazků mrkve. Zájem o recyklaci na farmářských trzích navíc projevily další stovky lidí, kteří se u stánku zastavily pro informace. Příležitost směnit vysloužilé elektrozařízení za svazek čerstvé zeleniny budou mít Pražané opět v sobotu 18. června, tentokrát na trzích na Kulaťáku v Dejvicích.
"Trhy na Kulaťáku navštěvuje pravidelně nejvíce lidí, proto jsme se zde rozhodli umístit speciální sběrné místo hned třikrát během 5 týdnů," uvádí Roman Tvrzník, generální ředitel neziskové společnosti ELEKTROWIN.
Se sběrnými koši a informačním stánkem společnosti ELEKTROWIN se budou moci návštěvníci farmářských trhů setkávat na trzích vždy od 8.00 do 14.00 hodin. V sobotu 18. června bude ELEKTROWIN k zastižení na trzích na Kulaťáku, 25. června navštíví Kubáňské náměstí a svoji cestu po trzích zakončí 2. července opět v Dejvicích. "Jsem zvědavý, kolik svazků zeleniny nakonec rozdáme. Podle dosavadních ohlasů návštěvníků farmářských trhů se jedná o velmi vítanou formu sběru vysloužilých elektrospotřebičů," říká Tvrzník.
U informačního stánku, který bude součástí farmářských trhů, se zájemci dozvědí, z čeho se domácí elektropomocníci skládají nebo jak probíhá jejich recyklace. Pro děti jsou připraveny kvízy a soutěže o zajímavé ceny.
Termín
Místo konání / farmářského trhu
Čas
18. června 2011
Vítězné náměstí / Kulaťák
8.00 - 14.00 hodin
25. června 2011
Kubáňské náměstí
8.00 - 14.00 hodin
2. července 2011
Vítězné náměstí / Kulaťák
8.00 - 14.00 hodin
ELEKTROWIN a.s., je největším kolektivním systémem zaměřeným na zpětný odběr vysloužilých elektrospotřebičů v České republice. Od svého založení v roce 2005 již zrecykloval více než 100 000 tun vyřazených elektrospotřebičů. Společnost zajišťuje sběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu. Zaměřuje se na chladící zařízení, velké a malé elektrospotřebiče, elektrické a elektronické nástroje. Společnost je nezisková, jejími akcionáři jsou přední výrobci velkých a malých domácích spotřebičů. Sběrnou síť tvoří více než 800 sběrných dvorů ve více než 600 městech a obcích, skoro 2500 provozoven posledních prodejců a mobilní svozy ve více než 4000 obcích.
Pro více informací, prosím kontaktujte:

Taťána Pokorná
Email: tpokorna@elektrowin.cz
Tel.: 731 492 677

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů