Pátek, 29. března 2024

Energie pro budoucnost - chytě a efektivně. Konference na říjnovém Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

Energie pro budoucnost - chytě a efektivně. Konference na říjnovém Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

Chystáte se na podzim na Mezinárodní strojírenský veletrh do Brna? Zajímají Vás nejnovější trendy v získávání energie a nakládání s ní, ať už z hlediska úspor nákladů, nebo souvisejících environmentálních aspektů? Pak se zaregistrujte k účasti na konferenci Energie pro budoucnost V - Energie v průmyslu chytře a efektivně.Těšit se můžete na příspěvky odborníků na efektivní nakládání s energiemi z předních průmyslových firem i z výzkumných pracovišť.
Na Mezinárodním strojírenském veletrhu, který se koná ve dnech 3. - 7. 10. 2011 v Brně, se v rámci bohatého doprovodného programu uskuteční konference Energie v průmyslu chytře a efektivně. Konference je již pátou ze série tematicky příbuzných konferencí, nazvané Energie pro budoucnost, a jejím pořadatelem je společnost FCC Public s.r.o., vydavatel časopisů Automa, Elektro a Světlo.

Hlavními tématy konference budou možnosti úspor energie v průmyslu, ale například takénová evropská směrnice o energetické účinnosti a její aplikace v českém prostředí. Na konferenci se můžete registrovat ZDE. Spolu s pozvánkou na konferenci Vám bude zdarma zaslána vstupenka na veletrh. Bližší informace a kontakty na organizátora konference naleznete ZDE.
Ondřej Vraný
ondrej.vrany@fccgroup.cz
Vydavatelství FCC Public s.r.o.
Pod Vodárenskou věží 4
Praha 8
182 08
www.odbornecasopisy.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů