Čtvrtek, 28. března 2024

Veletrh ENVIBRNO letos NOVĚ

Pořadatelé mezinárodního veletrhu ENVIBRNO připravili pro rok 2012 hned několik novinek.

Veletrh ENVIBRNO letos NOVĚ

Mezi ty zásadní patří změna data konání veletrhu ENVIBRNO, který se usku-teční v novém termínu od 24. do 27. dubna na brněnském výstavišti. Mezi další novinky patří také společné konání veletrhu ENVIBRNO s odbornými veletrhy URBIS INVEST a TECHNOLOGIE. Trojlístek odborných veletrhů se bude konat v samostatném pavilonu B, ve vstupní B2B části areálu výstaviště. Ve zbývajících pavilonech se konají jarní Stavební veletrhy Brno.

Vysoce odborný komplex veletrhů


Souběžným konáním veletrhů ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE do-chází k propojení navzájem se doplňující problematiky - na jedné straně k prezentaci novinek a trendů v oborech komunálních a environmentálních technologií a služeb, na straně druhé k představení regionálních inovačních strategií a rozvojových plánů jednotlivých regionů. To vše v kontextu aktuálních potřeb veřejné sféry. Souběžně konané Stavební veletrhy Brno pak rozšíří tuto odbornou komplexní přehlídku potřeb komunální sféry o stále aktuální aspekty stavebnictví a technického zařízení budov.

iKatalog obohatí veletržní účast


iKatalog představuje další možnost, jak zefektivnit a podpořit firemní účast na veletrhu - dochází tak k rozšíření veletržní účasti o prvky internetové reklamy. Nejedná se o pouhou elektronickou verzí tištěného katalogu, ale o on-line meziveletržní oborový katalog firem. Ode dne přihlášení získává firma přístup k aktualizaci svých informací včetně kompletní správy svého on-line prostoru, který má k dispozici po celý další rok. Slouží nejen k prezentaci základních informací o veletrhu, ale i novinek, nebo také jako pozvánka na veletrh.

Elektronická přihláška šetří Váš čas!


K zjednodušení Vašeho přihlášení na veletrh jsme pro Vás zavedli elektronickou verzi přihlášky. Jaké z toho pro Vás plynou výhody? Především šetříme Váš čas! Elektronic-kou verzi přihlášky vyplníte během několika minut pohodlně z Vašeho počítače. Každý Váš krok provází přehledná navigace a interaktivní nápověda.

Vystavujte výhodněji, přihlaste se včas


Chcete-li vystavovat výhodněji, využijte termínovou slevu 10 % z cen za výstavní plo-chu - zašlete přihlášku na veletrh do 31. října 2011. Tuto zvýhodněnou cenu za plochu získáte automaticky podáním přihlášky v řádném termínu a současně uhrazením první zálohové faktury v termínu splatnosti.

Více informací naleznete na www.bvv.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů