Pátek, 19. dubna 2024

Dejte své zahradě zelenou, inspiraci najdete na veletrhu FOR GARDEN

Dejte své zahradě zelenou, inspiraci najdete na veletrhu FOR GARDEN

I přestože zima dává o sobě teprve vědět a jaro se zdá být v nedohlednu, přípravy na březnový veletrh zahrad FOR GARDEN jsou v plném proudu. Již nyní je na 6. ročník tohoto mezinárodního veletrhu, který proběhne ve dnech 22. - 25. března 2012 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, přihlášeno mnoho významných firem z oboru.

for greeneryMezinárodní veletrh zahrad se orientuje na všechny zahradnické obory, což dokazuje i odborný doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit na celodenní cyklus odborných přednášek s názvem Trendy při tvorbě zahrad V, na jehož organizaci se podílí Svaz zakládání a údržby zeleně. Chybět nebude ani výběrová výstava a soutěž pro zahradní architekty a realizační firmy EXTERIÉR TRENDY. Pár měsíců před zahájením veletrhu je jisté, že další ročník úspěšně naváže na ten předchozí, který se setkal s velkým ohlasem z řad vystavovatelů i návštěvníků. Mimořádný zájem vystavovatelů o účast na této akci potvrzuje i fakt, že krátce po termínu první uzávěrky je zaplněno 1500 m2 výstavní plochy v Hale 1 a přihlášeno je již více než 50 vystavovatelů z České republiky, Německa, Slovenska, Rakouska i Polska. Zajímavé, tzv. zelené expozice, připravují členové Svazu zakládání a údržby zeleně, na jejichž výstavní ploše se budou prezentovat jak realizační firmy, zabývající se budováním jezírek a biobazénů, tak také zahradní architekti.

FOR GARDEN doplní podruhé veletrh veřejné zeleně, vybavení měst a obcí FOR GREENERY, jehož první ročník přinesl zajímavé vystavovatele a projekty. Jednalo se o firmy nabízející služby v oblastech krajinářské tvorby, arboristiky, údržby a vybavení veřejných prostranství a dále ukázky z výstav Za stromy roku, Pražské památné stromy nebo Young Architect Award. Více informací o veletrhu najdete na stránkách www.for-garden.cz.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů