Středa, 17. dubna 2024

Novinky 7.G: Chystané číslo a předplatitelské novinky

Novinky 7.G: Chystané číslo a předplatitelské novinky
  1. CHYSTANÉ ČÍSLO 7.G: Na co se můžete těšit?
  2. DÁRKY K PŘEDPLATNÉMU: Šumavský kalendář a šelmí diář
  3. NOVINKY PRO PŘEDPLATITELE: Elektronické předplatné
  4. FACEBOOK A TWITTER: Hlasujte s námi o obálkách 7.G


CHYSTANÉ ČÍSLO 7.G
Na co se můžete těšit?

V právě připravovaném prvním letošním čísle 7.G se můžete těšit na ekonomicko-krizové téma, reportáž z pasení ovcí a koz v Českém krasu, rozhovory s Jaroslavem Duškem a průmyslovým ekologem Françoisem Schneiderem, příběh zelené energetičky Ursuly Sladek či přírodní fotografie Michala Kerna. Nadto přineseme recenze na knihu Etika a příroda nebo na film Jeskyně zapomenutých snů. A leccos dalšího přidáme k tomu.


DÁRKY K PŘEDPLATNÉMU
Šumavský kalendář a šelmí diář

Pokud ještě nepatříte mezi předplatitele 7.G a chystáte se to změnit, anebo chcete-li věnovat časopis někomu ze svých blízkých, máte na výběr hned ze dvou dárků. Prvním je nástěnný kalendář Šumavská příroda v hlavní roli plný fotografií unikátních míst horských a podmáčených smrčin i poutavých výhledů do šumavské krajiny. Pokud spíše váháte, kam zapsat svoje plány na tento rok, můžete je svěřit medvědům a vlkům. Je jich plný šelmí diář z dílny našich olomouckých kolegů a kolegyň. S kalendářem vás vyjde roční předplatné 7.G stejně jako s diářem - na 440 Kč, respektive 410 Kč pokud jste studenty či důchodci. Běžné předplatné stojí 390, respektive 360 korun. Podrobnosti najdete zde.


NOVINKY PRO PŘEDPLATITELE
Elektronické předplatné

Jak jste si možná povšimli, koncem roku jsme rozšířili předplatitelské menu. Vedle servisu pro stávající předplatitele, kde si můžete kupříkladu zřídit přístup do archivu 7.G, jsme nabídku obohatili o předplatné elektronické verze Sedmé generace. Stojí 200 Kč na rok, respektive 390 na dva roky, a jeho součástí je přístup do kompletního archivu 7.G. Výhody předplatného tištěné verze, jako je například 10% sleva do internetového obchodu Hnutí DUHA, zůstávají. E-předplatné si můžete zařídit zde.


FACEBOOK A TWITTER
Hlasujte s námi o obálkách 7.G

Pokud jste sociálně zasíťovaní, ale se Sedmou generací jste se ještě nenašli, rádi vás uvítáme mezi našimi fanoušky na Facebooku či Twitteru. Kromě přísunu tu více, tu méně vážných zpráv, nad nimiž můžete směle diskutovat, se můžete za pár týdnů zúčastnit hlasování o tom, jak bude vypadat obálka první 7.G tohoto ročníku.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů