Pátek, 29. března 2024

Zdraví zaměstnanci znamenají rostoucí zisky

Staráte se o zdraví svých zaměstnanců? Víte, že velká část pracovních úrazů se týká i pracovníků v administrativě? Záněty šlach, bolesti zad, to vše dokáže produktivního zaměstnance vyřadit z práce. Dopad na výkonnost firmy asi není třeba rozebírat.

Zdraví zaměstnanci znamenají rostoucí zisky

I tato problematika je tématem prestižní soutěže Cena Futurum, kterou již 21. rokem organizuje společnost Business Leaders Forum. Cena Futurum každoročně vybírá nejlepší projekt na ochranu zdraví, bezpečnosti práce a životního prostředí. "Ochrana zdraví i přírody je důležitým tématem i dnes, kdy všichni - nejen firmy - šetří všude, kde to jde. Aktivity Business Leaders Fora bezesporu napomáhají, aby si všichni uvědomili, že chytrá řešení se jim nejen vrátí, ale že mohou i znamenat velké zisky.", říká Tomáš Chalupa, ministr životního prostředí České republiky.

Naštěstí stále více firem si uvědomuje význam péče o své zaměstnance, jak ukazuje i konstantní nárůst počtu přihlášených projektů do soutěže. Vítěz Ceny Futurum bude odměněn patřičným zájmem médií a také ročním členstvím v Business Leaders Foru zdarma. V loňském roce si v oblasti ochrany zdraví zaměstnanců odnesla trofej firma Vodafone se svým projektem "Jsme stejná krevní skupina".

vodafone

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů