Pátek, 19. dubna 2024

Novinky 7.G: Chystané číslo a předplatitelské novinky

Novinky 7.G: Chystané číslo a předplatitelské novinky
  1. CHYSTANÉ ČÍSLO 7.G: Na co se můžete těšit?
  2. FOTOGALERIE: Fotoreportáž z Číny
  3. NOVINKY PRO PŘEDPLATITELE: 7.G v mobilech a e-čtečkách
  4. DÁRKY K PŘEDPLATNÉMU: Boubínský prales a mini sada z FSC dřeva

CHYSTANÉ ČÍSLO 7.G
Na co se můžete těšit?

V právě připravovaném druhém letošním čísle 7.G přineseme téma o sdílení, reportáže z veganských večerů i ze záchranné stanice volně žijících druhů živočichů, rozhovory s dramatikem Romanem Sikorou a energetikem Milanem Smržem, profil proslulého ekologického novináře Josefa Velka nebo články o industrializaci Arktidy, land grabbingu, ekovýchově či hrozících konfliktech o vodu. Těšit se můžete i na recenzi knihy Staří mistři haiku nebo filmu Když se kácí les. A to samozřejmě není vše.

FOTOGALERIE
Fotoreportáž z Číny

Po úsměvné i poučné pastevecké fotoreportáži Dominika Grohmanna z Českého krasu obohatil webovou fotogalerii Sedmé generace Honza Miessler, toho času dlící v Hongkongu. Na jeho komentované fotky z cesty do Číny se můžete podívat tady.

NOVINKY PRO PŘEDPLATITELE
7.G v mobilech a e-čtečkách

Předplatitelé/ky Sedmé generace si mohou aktuální číslo stáhnout kromě pdf formátu nově i ve verzi pro e-čtečky a mobilní telefony. Další čísla budeme pro formáty epub a mobi postupně doplňovat. Pokud byste si rádi naším časopisem elektronicky "listovali", zamiřte sem. Připomínáme, že předplatitelé a předplatitelky tištěné Sedmé generace, ať už z České republiky nebo ze Slovenska, si mohou jednoduše zřídit přístup do archivu 7.G.

DÁRKY K PŘEDPLATNÉMU
Boubínský prales a mini sada z FSC dřeva

Po úspěšném šelmím diáři a kalendáři Šumavská příroda v hlavní roli jsme novým předplatitelům a předplatitelkám tištěné 7.G připravili nové dárky. Na výběr máte nyní buď bohatě ilustrovanou knížku Michala Šípa Boubínský prales, anebo kuchyňskou mini sadu z šetrného FSC dřeva. S knihou vyjde roční předplatné 7.G na 450 korun, s nádobím na 420 korun. Pokud jste studenty či důchodci, zaplatíte o 30 korun méně. Podrobnosti najdete zde.
Inspirativní jaro vám přeje redakce 7.G.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů