Pátek, 29. března 2024

Zveme Vás na již sedmou konferenci Energie pro budoucnost

Zveme Vás na již sedmou konferenci Energie pro budoucnost

Tentokrát zaměřenou na způsoby efektivního využití energie v budovách a komplexech budov. Konferencipořádá nakladatelství FCC Public ve spolupráci s Českomoravskou elektrotechnickou asociací, BVV Brno a Českou radou pro šetrné budovy. Konference se uskuteční 26. dubna od 9:00 jako součást oficiálního doprovodného programu Stavebních veletrhů IBF/SHK 2012 na Výstavišti v Brně.
Za současných ekonomických podmínek a s ohledem na diskutovaná environmentální témata je efektivní využití energie garantem vyšší návratnosti investic, snížení provozních nákladů a významným faktorem dosažení trvale udržitelného růstu poskytujícího solidní renditu.

fccTémata konference jsou volena tak, aby poskytla ucelený přehled odborníkům z oblasti projekce, investorům, nájemcům i uživatelům budov, stavebním firmám, urbanistům a dalším zájemcům o technologie budov s ohledem na základní atributy moderního životního stylu.

Účast na konferenci je bezplatná na základě předchozí registrace. V rámci registrace na http://www.odbornecasopisy.cz/index.php?id_document=43848 obdržíte také kód, s jehož pomocí si budete moci bezplatně stáhnout voucher, opravňující ke vstupu na brněnské Výstaviště v době konání veletrhu.
Těšíme se na Vás!

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů