Čtvrtek, 28. března 2024

Den otevřených dveří v Energy Centre České Budějovice

Den otevřených dveří v Energy Centre České Budějovice

Ve středu 25. 7. 2012 se v Energy Centre České Budějovice (ECČB) na náměstí Přemysla Otakara II. v Č. Budějovicích koná Den otevřených dveří.


Den otevřených dveří je naplánován u příležitosti 10. výročí přesídlení ECČB na hlavní českobudějovické náměstí. Od 9 do 17 hod. bude v ECČB přítomno pět odborných poradců, kteří budou po celý den zájemcům poskytovat individuální poradenství na téma nízkoenergetických staveb, rekonstrukcí domů, vytápění, úspor energií, obnovitelných zdrojů energie a dotací, bez nutnosti předchozího objednání. Návštěvníci si budou moci prohlédnout prostory ECČB, seznámit se s plánovanými akcemi a vyplnit slosovatelnou anketu za hodnotné ceny (1. cena -- měření tepelných úniků domu termovizní kamerou včetně zpracování protokolu v hodnotě 4000,- Kč, 2. cena -- měření termovizní kamerou bez zpracování protokolu v hodnotě 2000,- Kč, 3. cena -- zájezd na Veletrh úspor energií 2013 do Welsu pro 2 osoby v hodnotě 1000,- Kč). Chybět nebude malé občerstvení.

Energy Centre České Budějovice poskytuje bezplatné, profesionální a komerčně nezávislé poradenství již čtrnáctým rokem. Za tuto dobu se v ECČB! uskutečnilo více než 10.000 konzultací, byla zrealizována celá řada přeshraničních projektů, exkurzí, seminářů, školení a workshopů, byl vydán bezpočet odborných brožur, periodicky je pořádán Základní vzdělávací kurz pro energetické poradce. Průběžně probíhají přednášky ve školách všech druhů a stupňů, jihočeské obce využívají možnosti objednat si Dny energetického poradenství v obci.

Bezplatného poradenství ECČB může využít každý -- jednotlivci, podnikatelské subjekty, organizace, školy, města a obce.

Kontaktní osoba: Mgr. Ivana Klobušníková
Telefon: 777 030 313
E-mail: ivana@eccb.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů