Čtvrtek, 28. března 2024

Pozvánka na exkurzi za dobrými příklady komunální energetiky

Pozvánka na exkurzi za dobrými příklady komunální energetiky

Vážená paní, vážený pane,

jménem Ekologického institutu Veronica a Klimatické koalic si Vás dovolujeme pozvat na exkurzi za dobrými příklady komunální energetiky s využitím obnovitelných zdrojů energie a důsledných opatření na úspory energie ve veřejných i obytných budovách.

Exkurze se uskuteční 7. listopadu 2012. Na programu je setkání se starostkou a prohlídka brněnské městské části Nový Lískovec a návštěva Hostětína - obce s řadou environmentálních projektů.

Podrobný program exkurzí, stejně jako pokyny pro přihlášení jsou v přiložené pozvánce nebo na webových stránkách http://hostetin.veronica.cz/408/planovane_akce/964.

Exkurze je určené zájemcům především z řad starostů, ale i dalších zástupců místních samospráv nebo odborů úřadů s dotčenou tématikou. Rádi uvítáme i účastníky z řad novinářů a široké veřejnosti.

Náklady na organizaci a pořádání exkurze jsou hrazeny z grantu, který laskavě poskytlo Velvyslanectví Spojených států v Praze. Účastníci exkurze platí pouze účastnický příspěvek 200 Kč (zahrnuje lektorovanou prohlídku Novým Lískovcem a Hostětínem, dopravu, oběd v Centru Veronica). Doprava bude zajištěna společným autobusem z Brna.

Pokud máte o nabízenou exkurzi zájem, přihlaste se, prosím, emailem na katerina.fojtu@veronica.cz. Do emailu uveďte Vaše jméno, telefon a instituci, kterou zastupujete. Přihlášky zasílejte nejpozději do 1. listopadu 2012. Po přihlášení se dozvíte číslo účtu pro úhradu poplatku i podrobnější informace k organizaci a programu. Na uvedeném emailu také rádi zodpovíme Vaše případné otázky.

S pozdravem Kateřina Fojtů

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů