Čtvrtek, 25. dubna 2024

Zúčastněte se veletrhů ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE

23. - 26. 4. 2013 Brno - výstaviště BVV

Zúčastněte se veletrhů ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE
Zúčastněte se veletrhů ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE
Představují vysoce odbornou akci, na které se prezentují, jak jednotlivé regiony a města, tak i výrobci komunálních a environmentálních technologií a služeb. Nabídku vystavovatelů doplňuje odborný doprovodný program, který nabízí řešení aktuálních problémů veřejné sféry a prostor pro prezentaci vládních opatření a nových technologií. Stejně jako v loňském roce se konají souběžně Stavebními veletrhy Brno v samostatném pavilonu, se zkráceným termínem konání o jeden den, tedy od úterý do pátku.
Novinky v konceptu veletrhů
v roce 2013
o Změna termínu uzávěrky přihlášek, a s tím související cenové zvýhodnění.
o Veletrhy se budou nově věnovat problematice péče o historické památky ve vlastnictví měst a obcí, ale i aktuálnímu modelu čerpání evropských dotací pro období od roku 2014.
o Nově také dochází k užšímu tematickému propojení se Stavebními veletrhy Brno.
Elektronická přihláška šetří Váš čas
Pro zjednodušení přihlášení na veletrh jsme pro naše vystavovateli zavedli elektronickou verzi přihlášky. Jaké to přináší výhody? Především šetříme čas! Elektronickou verzi přihlášky vyplníte během několika minut pohodlně z Vašeho počítače. Navíc každý krok provází přehledná navigace a interaktivní nápověda. Elektronickou přihlášku naleznete zde.
Na veletrh jedním podpisem
Pro usnadnění Vaší veletržní účasti jsme pro Vás připravili speciální nabídku balíčků, které pro Vás mají hned několik výhod! Cena balíčku zahrnuje jak pronájem výstavní plochy, registrační poplatek, výstavbu expozice, vybavení dle návrhu, denní úklid, základní zápis ve veletržním katalogu a v informačním systému. Kompletní katalog typových expozic naleznete zde.
Získejte plochu za výhodnou cenu, přihlaste se včas
Získejte termínovou slevu 20 % na výstavní plochu z cen platných po uzávěrce - zašlete přihlášku na veletrhy ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE do 15. ledna 2013! Tuto zvýhodněnou cenu na plochu získáte automaticky podáním přihlášky v řádném termínu. Více informací naleznete zde.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů