Pátek, 19. dubna 2024

Pozvánka na XIII. ročník Fóra pro výměnu informací o nejlepších dostupných technikách

Pozvánka na XIII. ročník Fóra pro výměnu informací o nejlepších dostupných technikách

Ministerstvo průmyslu a obchodu si Vás dovoluje pozvat na již XIII. ročník Fóra pro výměnu informací o nejlepších dostupných technikách. Akce se uskuteční v úterý 27. listopadu 2012 v budově Ministerstva průmyslu a obchodu (Na Františku 32, Praha 1).

Ministerstvo pořádá Fórum pro výměnu informací o nejlepších dostupných technikách (BAT) ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí, Ministerstvem zemědělství a Českou inspekcí životního prostředí a agenturou CENIA. Na akci se každoročně scházejí odborníci zabývající se problematikou integrované prevence z dotčených státních orgánů, krajských úřadů vykonávající státní správu v přenesené působnosti a členové národních technických pracovních skupin tzv. TPS. Více informací o zabezpečení Systému výměny informací o nejlepších dostupných technikách na národní úrovni naleznete na webových stránkách http://www.ippc.cz/ v sekci Systém výměny informací >> Fórum pro výměnu informací.

Program XIII. ročníku Fóra pro výměnu informací o BAT [docx, 290 kB]

Závazná přihláška na XIII. ročník Fóra pro výměnu informací o BAT [docx, 90 kB]

Organizační pokyny:

  • Vyplněnou přihlášku odešlete nejpozději do 22. listopadu 2012, mailto:novonal@mpo.cz nebo se registrujte telefonicky na čísle: 224 853 284.
  • Akce se koná 27. listopadu 2012 v budově Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Na Františku 32, 110 15, Praha 1 - Staré Město, jednací síň č. 239, I. patro.
  • Registrace účastníků od 8:30 hod. do 9:00 hod., oficiální zahájení od 9:00 hod., předpokládaný konec akce v 13:00 hod.
  • Vložné na akci není požadováno.
  • Účast na akci nepotvrzujeme, zprávu Vám zašleme pouze v případě, že Vaši přihlášku nebudeme moci akceptovat.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů