Čtvrtek, 18. dubna 2024

Online formulářpro základní hodnocení rizik ekologické újmy ZDARMA!

Do konce roku musíte mít vyhodnocena rizika vzniku ekologické újmy. Jste připraveni?

Online formulářpro základní hodnocení rizik ekologické újmy ZDARMA!

Jako pomoc podnikům s plněním povinností zákona o ekologické újmě vznikl TECHEM EcoDamage, informační portál k zákonu č. 167/2008 Sb. (http://ekologicka-ujma.techem-pro.com).

Součástí portálu je i bezplatný interaktivní formulář pro základní hodnocení rizik ekologické újmy. S tímto formulářem je základní hodnocení rizik ekologické újmy pro řadu podniků otázkou několika desítek minut.

Co najdete na portálu TECHEM EcoDamage?

S portálem TECHEM EcoDamage máte veškeré důležité informace k zákonu o ekologické újmě přehledně na jednom místě.
Jak vám portál usnadní základní hodnocení rizik ekologické újmy?
Srdcem portálu je bezplatný interaktivní online formulář pro základní hodnocení rizik ekologické újmy. Jaké jsou přednosti tohoto formuláře, které Vám významně usnadní základní hodnocení rizik?
. Jednoduchost - v několika krocích budete elegantně provedeni základním hodnocením rizika ekologické újmy
. Efektivita - neztrácíte čas vyplňováním irelevantních položek, ve formuláři se zobrazí vždy jen pole, která se týkají hodnocené činnosti, zpracování základního hodnocení je pro některé činnosti otázkou minut
. Komentáře - v každém kroku hodnocení máte k dispozici návodné komentáře s pokyny pro vyplnění daného bodu, výkladem důležitých pojmů a s odkazy na relevantní legislativu, mapové servery a další nástroje pro získání potřebných údajů
formulář
Obr.
Bezplatný interaktivní online formulář vás elegantně provede základním hodnocením rizika ekologické újmy.

Povinnosti hodnocení rizika ekologické újmy vzniká od 1.1.2013. Není tedy času nazbyt.
S pomocí bezplatnéhoportálu TECHEM EcoDamage je základní hodnocení rizika ekologické újmy snadné a časově nenáročné. Neváhejte a buďte připraveni na inspekce v novém roce.

Tomáš Novotnýlogo techem
TECHEM CZ, s.r.o.
+420 272 732 442
Elektronický portál hodnocení rizik ekologické újmy TECHEM EcoDamage byl operativně vytvořen společností TECHEM CZ, s.r.o., Praha mimo plán v rámci řešení výzkumně vývojového projektu ev. č. FR-TI4/032 "Softwarový nástroj pro implementaci Nařízení REACH, Nařízení CLP a souvisejícídokumentace", a to jako aktuální pomocník podnikům spadajícím pod působnost zákona č. 167/2008 Sb. o předcházení ekologické újmě a o její nápravě.

Výzkumně vývojový projekt ev. č. FR-TI4/032 "Softwarový nástroj pro implementaci Nařízení REACH, Nařízení CLP a souvisejícídokumentace", pracovně nazvaný CHEMANAGER, je od počátku r. 2012 řešen společností TECHEM CZ za finanční podpory z prostředků státního rozpočtu prostřednictvím Ministerstva průmyslu a obchodu programu TIP a jeho řešení má být ukončeno v r. 2015. Výsledkem řešení projektu bude praktický IT pomocník, který by měl usnadnit a zlevnit plnění dlouhodobých povinností vyplývajících z Nařízení REACH a Nařízení CLP dotčenýmspolečnostem a orgánům státní správy. Projekt bude mít první realizační výstup již v r. 2013 ve formě dílčí verze CHEMANAGER - LEG a další dílčí výstup v r. 2014 ve formě dílčí verze CHEMANAGER - SAFE. Tímto počinem chce společnost TECHEM CZ položit základ k budování komplexního environmentálního a chemického portálu, který by měl být informačním zdrojem a praktickým pomocníkem v implementaci chemické a environmentální legislativy.
diagram

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů