Čtvrtek, 28. března 2024

Zákazníci 1. SčV jsou s kvalitou služeb spokojeni

Zákazníci 1. SčV jsou s kvalitou služeb spokojeni

V rámci každoročního průzkumu zjišťovala 1. SčV, a.s. míru spokojenosti svých odběratelů. V regionu spravovaném touto společností vyjádřilo svůj názor na tři stovky individuálních zákazníků, padesát bytových družstev a padesát firem. Více jak devadesát procent odběratelů je podle průzkumu, který druhým rokem zajišťovala agentura IBRS - International Business and Research Services s.r.o., s úrovní služeb a kvalitou vody spokojeno.

"Průzkum spokojenosti zákazníků je efektivním způsobem, jak zvyšovat úroveň námi poskytovaných služeb. Letos opět provedla telefonické dotazování společnost IBRS," uvedla Kristina Blaszczyková, tisková mluvčí vodohospodářské společnosti 1. SčV a.s., která provozuje vodovody a kanalizace v majetku obcí a měst na Příbramsku, Praze-západ a Praze-východ. S celkovou úrovní služeb je spokojeno 95% zákazníků, což je nad úrovní dlouhodobého průměru trhu podobných segmentů, který dosahuje 88 %. "Největší spokojenost jsme zaznamenali u bytových družstev, kde je spokojenost osmadevadesátiprocentní a tříprocentního nárůstu oproti loňsku jsme dosáhli u firemních zákazníků," vysvětlila Kristina Blaszczyková s tím, že téměř absolutní míru spokojenosti zaznamenali ještě u měření profesionality svých zaměstnanců.

Zákazníci 1. SčV vyjádřili také vysokou spokojenost s kvalitou dodávané pitné vody, přesně 92 %. Vodu z kohoutku používá ke konzumaci 88 % oslovených zákazníků. "Celková spokojenost zákazníků s našimi službami se letos zvýšila o jedno procento a doufáme, že se nám tento trend rostoucí spokojenosti podaří udržet i pro příští rok." poznamenala Kristina Blaszczyková.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů