Pátek, 29. března 2024

Týden vědy, výzkumu a inovací pro praxi a odpady

Týden vědy, výzkumu a inovací pro praxi a odpady

Ve dnech 15. až 19. 4. 2013 se v Koutech nad Desnou v Jeseníkách uskuteční Týden vědy, výzkumu a inovací pro praxi.

Pod tímto novým zastřešujícím názvem se skrývá trojice již zavedených odborných setkání, a to 22. chemicko-technologická konference APROCHEM (15. - 17. 4.), 8. ročník symposia Výsledky výzkumu a vývoje pro odpadové hospodářství ODPADOVÉ FÓRUM 2013 a 4. ročník konference Výsledky výzkumu, vývoje a inovací pro obnovitelné zdroje energie OZE 2013 (obě 17. - 19. 4.). Vzhledem ke společnému organizátorovi se lze v případě zájmu zúčastnit všech tří konferencí při zaplacení jediného konferenčního poplatku.

Symposium ODPADOVÉ FÓRUM 2013 se koná ve dnech 17. až 19. 4. 2013 a budou na něm prezentovány výsledků výzkumů v oblasti nakládání s odpady, prevence vzniku odpadů, sanací ekologických zátěží a dalších souvisejících oborech formou srozumitelnou a přínosnou široké odborné veřejnosti. Akce se mohou zástupci podnikatelské sféry a veřejné správy seznámit s výzkumnými tématy a projekty, na kterých se v ČR a SR pracuje. Představitelům výzkumné obce zase setkání umožňuje poznat potřeby reálného "odpadářského života" a případně navázat spolupráci.

Mediálním i odborným garantem symposia je odborný měsíčník ODPADOVÉ FÓRUM (www.odpadoveforum.cz) a elektronický recenzovaný časopis WASTE FORUM (www.wasteforum.cz). Sympozium se koná v rámci cyklu odborných odpadářských setkání ODPADOVÉ DNY 2013. Veškeré dotazy k symposiu a přihlášky příspěvků můžete adresovat na adresu: symposium@cemc.cz.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů