Čtvrtek, 18. dubna 2024

Krátce - různé

Krátce - různé

Změna ve vedení SFŽP ČR
V pondělí 16. září 2013 byl odvolán z funkce náměstka ekonomického úseku Ing. Theodor Bernt a k 17. září 2013 byl ve vedení úseku pověřen dočasným zastupováním Ing. Miloš Rybička, dosavadní vedoucí Odboru financování projektů.

rádi bychom Vám představili nového tiskového mluvčího Strany zelených, kterým je JAN ŽÁČEK.
Jan Žáček vystudoval Marketingovou komunikaci a PR na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy, působil jako tiskový mluvčí největší mládežnické organizace Junák, později nastoupil jako tiskový mluvčí Ministerstva zemědělství. Vedle zkušeností s komunikací, marketingem a PR má také profesní zkušenosti z neziskového sektoru.
Jako tiskový mluvčí Strany zelených bude mít na starosti veškerou komunikaci s médii a mediální výstupy SZ v předčasných volbách.

Ministr životního prostředí Tomáš Podivínský dnes podepíše dodatek k memorandu uzavřenému 3. června 2011 mezi ministerstvem životního prostředí, Sdružením automobilového průmyslu AutoSAP a Svazem dovozců automobilů. Cílem je převést finanční prostředky vybrané z registračních poplatků vozidel na podporu energetických úspor v budovách.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů